Visszatért Christina Aguilera, és rá sem lehet ismerni!

Íme a Pa Mis Muchachas!

Utoljára több, mint 3 éve jelentkezett albummal Christina Aguilera, az angol nyelvű Liberation-nel, most viszont egy teljesen már stílusban próbálja ki magát, amint készül a közelgő, új korongja megjelenésére. Az első ízelítő róla, a Pa Mis Muchachas már meg is érkezett, és, mint ahogy a címből is kiderül, egy spanyol nyelvű dalról van szó, ami mondhatni Xtina számára visszatérés a gyökereihez, hiszen a 2000-ben megjelent második stúdióalbuma teljesen egészében spanyol nyelvű volt.

Az új dalban nem egyedül énekel: Becky G, Nicki Nicole, és Nathy Peluso is közreműködnek benne, és a hozzá készült klipben is feltűnnek. A videóban szinte rá sem lehet ismerni Xtinára, mondhatni teljes átalakuláson ment át hozzá. A jól megszokott szőke tincseit vörösre cserélte, az előző érája visszafogottabb outfitjeit pedig sokkalta vadabb és szexibb szerelésekre.

Ez egy hosszú történet első része… Az egyediség ünneplése. Egy történet az erőről, arról, hogy bulizzunk egy nagyot. És arról, hogy mindeközben újra felfedezzük magunkat

– írta az Instagram oldalán.

A szerzemény a női erőről és a függetlenségről szól, az énekesnő elmondása szerint pedig már évek óta szeretett volna újra spanyolul énekelni, most, 40 éves korára pedig össze is szedte hozzá az önbizalmát.

Nagyon boldog vagyok, hogy most, érett nőként tehetem ezt meg. Mára már más a világnézetem annak hatására, hogy anya vagyok, és hogy magam mögött tudhatom az eddigi karrierem, így egy másfajta szenvedéllyel állok a munkához. Mostmár egy mélyebb perspektívából és felfedezési vágyból ered… Még mindig tanulok, de már nem fogok meghátrálni semmi elől, ami a szenvedélyem, csak azért, mert félek tőle, vagy attól, hogy az emberek mit gondolnak majd

– nyilatkozta a megjelenés kapcsán.