Nem tellett sminkesre a Little Mixnek az egyik turnéjukon

Az egyik turnéjuk alatt Jade sminkelte a lányokat.

Napjaink egyik legsikeresebb lánybandája, a Little Mix 2011-ben hódította meg először Nagy-Britanniát, majd az egész világot, mikor megnyerték hazájukban az X Factort, 2014-re pedig már harmadjára keltek útra, hogy estéről estére rajongók ezreit kápráztassák el. Azt gondolnánk, hogy ekkorra, mikor már a 2 turné mellett 2 albumot és 6 top 10-es slágert tudhattak maguk mögött, egy egész profi csapat dolgozott velük a fellépéseik során, ám most Jade lerántotta a leplet az igazságról, miszerint ez közel sem volt így.

Az énekesnő a Beauty Bay sminkmárkával állt össze, és velük közösen dobott piacra egy saját palettát, ennek kapcsán árulta el egy videóban: a 2014-es Salute Tour alatt bizony ő sminkelte saját magát, és a lányokat is. Hogy miért?

Évekkel ezelőtt, a Salute Tour alatt én csináltam a lányok sminkjét, mivel akkoriban nem tellett profi sminkesre. Szóval ja, én sminkeltem őket

– mesélte.

A paletta kapcsán a brit Glamournak is mesélt egy kicsit Jade, többek között arról, hogy mindig is nagy szenvedélye volt a sminkelés, az utóbbi időben pedig a banda összes tagja szakított időt arra is, hogy kipróbálja magát olyan területeken, amik egyénileg érdeklik őket.

Főként az elmúlt évek során elkezdtünk a lányokkal olyan dolgokkal is foglalkozni, amik egyénileg érdekelnek minket, vagy a szenvedélyünk, miközben együtt is dolgozunk, és ez nagyon király élmény. Nyilván teljes mértékben támogatjuk egymást, a rajongók pedig egy kicsit jobban megismerhetnek minket külön-külön is.

Az énekesnő életében rengeteg változás következett be mostanában, hiszen bandatársai, Perrie és Leigh-Anne szinte egyszerre lettek édesanyák, ő maga megismerkedett valakivel, és azóta is dúl köztük a szerelem, a lezárasok alatt pedig igyekezett megtalálni azokat a dolgokat, amikre fókuszálni szeretne – így született meg a paletta ötlete is.

És hogy hogyan képzeli el az életét 10 év múlva?

Tíz év múlva szeretném, ha még mindig együtt lennénk a lányokkal és lennének fellépéseink. Tutira együtt csinálunk majd valamit. Addigra tovább építem a birodalmam. Lehet, hogy a szépségiparban is többet tevékenykedek, vagy más dolgokat csinálok, amik érdekelnek, például valamit a képzőművészetben, vagy az üzleteimmel északon.