10+1 dolog, amit tudnod kell Leigh-Anne Pinnockról

Tudtad, hogy egy Pizza Hutban dolgozott?

Leigh-Anne Pinnockot 2011-ben, 20 évesen ismerte meg először Nagy-Britannia, majd az egész világ, miután a Little Mix tagjaként megnyerte az X Factor nyolcadik szériáját. Azóta a lányok csaknem 60 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek, ezzel ők a poptörténelem egyik legsikeresebb lánybandája. Íme 10+1 érdekesség, amit érdemes tudni Leigh-Anne-ről!

1. Kiskorában sok időt töltött Jamaicában

Bár ő már Angliában, High Wycombe-ben látta meg a napvilágot, szülei barbadoszi és jamaicai származásúak. Kiskorában a két nővére mellett, akikre példaképként tekintett, nagypapájával töltötte a legtöbb időt Jamaicában.

2. Egy suliba járt Jesy-vel, Dua Lipával, és Rita Orával

11 évesen iratkozott be a Sylvia Young művészsuliba, ahol rajta kívül olyan sztárok tanultak, mint Dua Lipa, Rita Ora, Leona Lewis, a Spice Girls-ből ismert Emma Bunton, vagy egykori bandatársa, Jesy Nelson.

3. 14 évesen jelentkezett először az X Factorba…

…de akkor nem jutott tovább. Szerencsére nem adta fel, kitartóan gyakorolt, mára pedig már a világ egyik legsikeresebb lánybandájának a tagjaként milliók rajonganak érte!

4. Pizza Hutban dolgozott a Little Mix előtt

Mielőtt megnyerte volna az X Factort a Little Mix tagjaként, egy Pizza Hutban dolgozott, amit elmondása szerint szívből utált. 

5. Ezt énekelte a válogatáson

Egy másik barbadoszi származású sztár, Rihanna Only Girl (In the World) című dalát énekelte a 2011-es X Factor válogatáson. 

6. Eredetileg egy másik bandába került volna

Eredetileg Jade-del együtt az Orion nevű bandával versenyzett volna, Perrie és Jesy pedig a Faux Pas bandába kerültek. Először mindkét csapat kiesett a versenyből, azonban négyüket utólag visszahívták, így alakult meg a Little Mix. 

7. Imádja a divatot

Rengetegszer láthatjuk különböző divatbemutatókon az első sorban ülni, 2015-ben pedig saját divatblogot is indított Leigh Loves néven, ám ezt sajnos 2017 óta nem frissítette.

8. Saját fürdőruhamárkája van

2019 tavaszán alapította meg saját fürdőruhamárkáját, az In’A’Seashell-t Gabrielle Urquhart-tal karöltve. 

9. Idén született meg első két gyermeke

2016 óta van együtt az angol focistával, Andre Gray-jel, idén augusztusban pedig életet adott első két gyermeküknek is, ugyanis ikreket hozott világra.

10. Hamarosan érkezik az első filmje 

December 3-án mutatják be az Egyesült Királyságban a Boxing Day című karácsonyi filmet, melyben először próbálta ki magát Leigh színésznőként.

10+1. Szerződéses dalszerző is

Amellett, hogy énekesnő, 2019-ben a bandatársával, Jade-del együtt a Sony alá tartozó TwentySeven Music Publishing dalszerzőként is leszerződtette őket. 

Megosztás: