Érzelmes oldalát csillogtatta meg Ashnikko – két új dalt is villantott

Két új dallal is megajándékozta rajongóit a rapper.

Idén januárban jelent meg Ashnikko debütáló mixtape-je, a Demidevil, de szerencsére máris új zenével bombáz minket az egyedi stílusú rapper, és ráadásul nem is egy, hanem rögtön két dallal érkezett.

A két szerzeményben két különböző oldalát mutatja meg a nagyközönségben: a Maggots-ban a jól megszokott, odaszólós énje kerül előtérbe, míg a Panic Attacks In Paradise egy tőle szokatlanabb, érzelmes ballada.

Mindkét dalt egy olyan időszakban írtam, amikor nagyon magam alatt voltam. Egy borzalmas időszakban, amikor az, hogy megmostam a fogam, vagy egyáltalán kikeltem az ágyból, nagy dolognak számított

– írta Instagram oldalán a dalok születéséről.

A Maggots-t egy dalszöveges videó kíséretében, a Panic Attacks In Paradise-t pedig egy csodás klippel együtt kaptuk meg.

Ashnikko-val egyébként még idén tavasszal ültünk le beszélgetni, és többek között az első albumáról is kérdeztük, amit már akkor elkezdett készíteni:

Nagyon sokat stúdiózom mostanában, ami elég állat. Próbálom visszarázni magam a dalszövegírásba. Az elmúlt pár hónapban abszolút nem volt semmi inspirációm, egyáltalán nem is írtam semmit, ami elég sajnálatos, de tudjátok, az ilyen alkotói válságot át kell vészelni valahogy!

Reméljük, mielőbb megkapjuk a teljes anyagot!