Sinco

Magyar tervezővel állt össze a Blahalouisiana énekesnője, környezettudatos és egyedi kollekciójuk készült

Egyszerre vadak és etikusak azok a ruhák, amelyeket a hazai MARI márka kínálatában lehet beszerezni. Épp ilyenek lettek a Blahalouisiana zenekar merch termékei, amelyeket nem csak a Blaha-közösség tagjai hordhatnak, hanem bárki, aki szívesen húz fel egy csinos és egyedi, kényelmes pulóvert.

Az extra kényelmes, oversize pulcsik Budapesten készülnek gondos odafigyeléssel és szeretettel. Az egyedileg hímzett pulóvereket a minőséget és a környezettudatosságot szem előtt tartva, kizárólag megrendelésre készítjük

– árulta el Kaptay Annamari, a MARI megálmodója.

A tervezőnek mindig is fontos volt a környezettudatosság, hiszen első, Plant A Tree névre keresztelt kollekciójának eladásai után azóta már több száz tölgyfa került elültetésre Magyarországon. Kiemelkedően fontosnak tartja a fenntarthatóságot, közben dizájnjai izgalmasak és bármikor hordhatóak.

Mikor a Gold Record a tervezői merch ötletével megkereste, egyből rábökött a Blahalouisiánára, mikor megkérdezték, kivel tudná elképzelni az együttműködést.

Schoblocher Barbinak imádom a stílusát, és abszolút egyezik az ízlésünk, így az első másodperctől egyértelmű volt számomra, hogy ő az, akivel könnyedén tudnánk együtt dolgozni kreatív szinten. Örülök, hogy ő is így érezte

– mondta a tervező.

Barbi így nyilatkozott a kollaborációról:

Nagyon inspirál Annamari sokszínűsége. Amikor megjelent a Plant a Tree kollekció, azonnal beleszerettem a márkájába. Számomra is fontos a környezettudatos szemlélet, így abszolút azonosulni tudok vele és amellett, hogy szép ruhákról van szó, extra kényelmesek is, ami szintén nem utolsó szempont. A tavaly augusztusi mini fesztivál szezont tulajdonképpen egy lila MARI-s pulcsiban töltöttem. Szóval nagyon örültem, mikor kiderült, hogy Annamari nyitott az együttműködésre, szerintem nagyon jó csapatot alkotunk! Fontos szempont volt, hogy olyan terméket hozzunk létre, amivel nem csak a zenekar, de a közönség is könnyedén azonosulni tud. A BLAHA CREW a közönségünkből alakult baráti társaság, és tárt karokkal vár minden új érkezőt!