Ed Sheeran: A díjátadókon a légkör tele van gyűlölettel és megvetéssel

Őszintén kifejtette véleményét az énekes.

Ed Sheeran napjaink egyik legfelkapottabb és legelismertebb énekese, ez pedig azon is meglátszik, hogy megannyi különböző díjjal büszkélkedhet. Az idén 10 éves pályafutása során összesen több, mint 115 szobrocskát sikerült bezsebelnie, például 4 Grammy-t, 2 VMA-t, és 7 Billboard díjat is. A legtöbb gálán természetesen részt is vett, ám most kiderült, hogy mégsem élvezi annyira őket, mint azt gondolnánk, ez pedig a nem túl kellemes légkörnek köszönhető.

Az énekes az idei VMA után volt a The Julia Show vendége, ahol brutálisan őszintén fejtette ki a véleményét ezekről a rendezvényekről. Arra a kérdésre, hogy mi az, amit a tévénézők nem látnak, és valójában milyen érzés jelen lenni a teremben, a következőt válaszolta:

A teremben a légkör tele van gyűlölettel és megvetéssel mindenki mással szemben, szóval elég kellemetlen az egész. 2013-ban volt az első VMA-m, akkor éreztem ezt először

– kezdte.

Kiemelte, hogy a mondanivalója kifejezetten az amerikai eseményekre vonatkozik, és elmondása szerint Angliában másképp mennek a dolgok.

Angliában úgy néz ki a dolog, hogy mindenki berúg és senkit nem érdekel, hogy ki nyer, vagy ki veszít. Ott egy nagy buli az egész.

Fontosnak tartotta azt is leszögezni, hogy nem magukkal az előadókkal van a probléma, sokkal inkább a kísérőikkel: ők a felelősek a mérgező hangulatért.

Az előadók nagyon kedvesek, de van egy csomó kísérőjük, akik nagyon szeretnék, hogy nyerjenek. Egyvalakivel ott van 10 ember, egy másikkal még 10, és mindenki csúnyán néz a másikra. Borzalmas a légkör. Mindig úgy megyek el onnan, hogy szomorú vagyok, és ezt nem szeretem.

A díjátadók szerves részei az afterparty-k, ahol szintén a legnagyobb sztárok buliznak és engedik ki a gőzt az este után. Vajon ezeken más a helyzet, mint magán az eseményen?

Nem igazán, mert az afterparty-kon nem csak a zenészek vannak ott a kísérőikkel, hanem influenszerek is.

Ed az idei VMA vörös szőnyegén.

Ezért tehát a saját kezébe vette az irányítást Ed, és nemes egyszerűséggel nem engedett mást a saját afterparty-jára, csak a zenészeket. Elmondása szerint, mikor ő volt a házigazdája a 2015-ös EMA afterparty-nak, az összes előadóval megbeszélte, hogy maximum egy embert hozhatnak magukkal, ennek köszönhetően pedig máris jó volt a hangulat.

Nagyon király volt. Söröztünk, biliárdoztunk, jól éreztük magunkat. Nem volt versengés, hogy ki kinél nagyobb, vagy ki nyerte a díjakat. Szóval ugyanezt megcsináltam az idei VMA után is. Kibéreltem egy kocsmát Brooklyn-ban, eljött Camila és Shawn, ott volt Jack Harlow is. Jó volt nagyon

– mesélte.

Az idei gálán egyébként fel is lépett legújabb, Shivers című dalával és a Bad Habits slágerével, hamarosan pedig újra láthatják élőben is a rajongók világszerte, ugyanis jövőre turnéra indul, amire szeptember 25-én indul a jegyvásárlás.