Rock albummal bombáz minket Halsey

Íme az If I Can’t Have Love, I Want Power!

Megérkezett Halsey negyedik stúdióalbuma, mely az If I Can’t Have Love, I Want Power címet kapta, és amin egy új stílusban mutatja meg magát. Az előadó már kacérkodott a punk-rockkal a 2019-es Nightmare-en, majd pedig a tavalyi, Machine Gun Kelly-vel közös Forget Me Too-n, most azonban egy teljes albumnyi anyagon keresztül járja körül a műfajt több oldalról, és az összes iszonyat jól áll neki.

A 13 dal között vannak balladák, mint a nyitószám, a The Tradition, amiben a zongoráé a főszerep, vagy éppen az akusztikus gitár által kísért Darling, de zúzósabb punk szerzemények is, mint például az Easier Than Lying. Kiemelkedő még a lemezről az I am not a woman, I’m a God, amiből egy részletet már a megjelenés előtt, a koronghoz készült film előzetesében is hallhattunk, és a honey, mely egyébként maga Halsey egyik kedvence is.

Az előadó idén nyár közepén adott életet első gyermekének, így az album munkálatai nagy része alatt már várandós volt, ami természetesen hatással volt a lemezre is.

Az album az elejétől fogva a halandóságról, az örökké tartó szeretetről, és a világban elfoglalt helyünkről szólt. A terhességem csak felerősítette ezeket a témákat, és újakat is adott hozzá, mint a kontroll, a testi horror, az autonómia, és a fogantatás

– írta Halsey Twitter oldalán.

Érdekesség, hogy a megjelenést egyetlen egy kislemez és videoklip sem előzte meg, helyette egy filmet készített az albumhoz az előadó, ami sajnos a hazai mozikban nem került bemutatásra, az albummal együtt azonban megosztotta YouTube-on az I am not a woman, I’m a God kisfilmjét.

Emellett egy online koncerttel is kedveskedik a rajongóinak, amit már mi is tudunk majd nézni.

A show magyar idő szerint augusztus 30-án, 7 órakor kezdődik, a jegy pedig 5200 forintba kerül, és ide kattintva tudod megvenni. Reméljük, amint lehetséges, élőben is láthatjuk majd Halsey-t, ugyanis Twitter oldalán azt írta, alig várja, hogy turnéra indulhasson, de addig is nagyon izgatott az online koncert miatt is.