Egyik legnagyobb példaképükkel duettezik a Måneskin

Az I WANNA BE YOUR SLAVE c. dalukon hallhatjuk az előadót.

A 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál nyerteseiről, a Måneskin-ről több alkalommal is cikkeztünk már, kezdve a nyerés napjával, egészen addig, amíg dalaik világuralomra nem törtek az elmúlt hetekben-hónapokban.

A dal eredeti verziója második lemezükön, a Teatro d’ira: Vol. I-en kapott helyet, a hét elején viszont a banda bejelentette, érkezik egy remix verzió az I WANNA BE YOUR SLAVE c. dalukból, mégpedig egy igazán különleges előadóval. Elmondásuk szerint sokat hallgatták Iggy Pop-ot kiskorukban, így óriási megtiszteltetés, hogy beszállt pár sorral a dalba.

Megtisztelő, hogy Iggy szereti a dalunkat és szívesen dolgozott velünk a remix verzión. Megérintett minket, amikor halottuk, hogy a mi dalunkat énekli előttünk a stúdióban. Sok erőt adott, hogy egy ekkora előadóval dolgozhattunk, jó volt látni, mennyire barátságos és nyitott

– mesélték.

A pletykák szerint hamarosan érkezik egy bejelentés is, melyben 2022-re egy európai turnét jelent be a banda. Remélhetőleg ha hazánkba nem is, de a közelbe azért adnak 1-2 koncertet majd.