Beszélnünk kell Lizzo Szent Harry Styles-os és Szent Lizzo-s borsőrlőjéről

Kb. 20 dollárért te is rendelhetsz magadnak ilyet.

Lizzo és Harry Styles már évek óta jó barátok, ezt pedig most ismét bebizonyította az énekesnő egy TikTok videóban, amit a napokban osztott meg. Az egy perces klipben éppen azt mutatja be követőinek, hogyan kell ricottás toastot készíteni, de szerencsére nem csak egy recepttel gazdagodtunk belőle, hanem azt is megtudtuk, hogy Lizzo konyhájában díszeleg két borsörlő, melyek közül az egyiken Harry képe, a másikon pedig a sajátja látható!

Minden jel arra utal, hogy a két konyhai eszközt használja is, mint ahogy az a videóban is látható, azonban ezek eredetileg nem konyhai eszközként, hanem gyertyaként funkcionálnak. Szerencsénkre pedig akár mi is rendelhetünk magunknak ilyet, és utána is jártunk, honnan és mennyiért.

Ha Szent Harry-s gyertyát szeretnél magadnak otthonra, azt legolcsóbban egy Celeb Candle nevű oldalról tudod beszerezni ide kattintva 19,95 dollárért, vagyis nagyjából 6000 forintért, de ezen kívül Amazonról is meg tudod rendelni, egy kicsit drágábban, 23,95 dollárért (kb. 7000 forint) ide kattintva.

Ha a Szent Lizzo-s gyertyát szeretnéd az otthonod díszének, azt a legolcsóbban 16,95 dollárért, azaz nagyjából 5200 forintért tudod megvásárolni ide kattintva, vagy pedig innen tudod megrendelni szintén kicsit több, mint 22 dollárért (kb. 7000 forint).