Így szól a Måneskin előadásában Miley Cyrus slágere

Világuralom Måneskin módra.

Ilyen, amikor a holdfény találkozik az éjféli éggel. Az elmúlt napokban csak úgy forrong a közösségi média a Måneskin és Miley Cyrus közti interakciók miatt – erről mi is beszámoltunk. De most egy teljesen új szintre emelték ezt az egészet.

A banda hivatalos Instagram sztorijába tett ki egy videót, ahol Damiano és társa az énekesnő 2020-as, nagy sikernek örvendő Midnight Sky c. dalát énekli. Ez nem érheti a fanokat meglepetésként, hiszen pár nappal ezelőtt azzal robbantották fel a világot, hogy Damiano egy interjúban azt felelte, Miley Cyrus az az ember, akiért mindent megtenne, hogy egy közös dalt csinálhassanak – erről itt írtunk bővebben.

Na persze itt nem marad annyiban a történet, hiszen a sztoriban megjelölték az énekesnőt, aki percekkel utána újra is osztotta azt és csak annyit írt, hogy:

a legjobb barátaim

Nem lenne meglepő, ha sikerülne tényleg elintézni a közös munkát a banda és Miley közt, ugyanis mind a ketten a Sony Music alá tartoznak, és mind a ketten jelenleg a glam-rock világában élnek. Mit szólnánk mondjuk egy I WANNA BE YOUR SLAVE remixhez? Vagy jobban örülnénk egy vadonatúj dalnak? Reméljük hamarosan több infót kapunk a történésekről.