Téged is vár a szentendrei Directioner tábor, június végén!

Június 6-ig lehet rá jelentkezni.

Június 24 és 27 között Directioner tábor kerül megrendezésre a szentendrei Pap-Sziget kempingben Szalai Fanni szervezésében, aki színes programokat, és felejthetetlen élményt ígér a résztvevőknek. Íme minden fontos infó a szervezőtől, amit érdemes tudni róla, köztük az is, hogy hol tudsz rá jelentkezni.

A programok

„Szia! Nagy örömmel tölt el, hogy érdeklődsz a táborom iránt! Ha mindened a One Direction és szeretnéd a nyarad egy kellemes környezetben, directioner társaiddal eltölteni, itt a helyed! A programokat/játékokat közösen fogjuk majd kitalálni, de lesz közös zenehallgatás, filmnézés, társasozás, csapatverseny, pletyizés, városnézés, tábortűz és minden ami egy jó táborhoz elengedhetetlen!”

A helyszín

„A helyszín a szentendrei Pap-Sziget kemping, a dátum pedig 2021. június 24-27. A férőhelyek száma: 60 fő.”

A részvételi díj

„Az ár 10-15 ezer forint (ez egyeztetés alatt van a kempinggel, a 18 év alattiaknak gyermek ár, a kísérőknek/ 18 év felettieknek felnőtt árat számol a kemping).”

Hol tudok rá jelentkezni?

„Facebookon nálam lehet jelentkezni: Szalai Fanni (https://www.facebook.com/fanni.szalai.161 ). Beveszek mindenkit a Facebook és Messenger csoportjainkba, ahol az összes részletes és fontos információt/változást megtaláljátok! Ha jelzed, hogy jönnél, az még nem kötelez semmire, csak ha már kitöltötted a csoportban lévő jelentkezési lapot! Szülők/kísérők jelentkezését is nagyon nagy szeretettel várjuk!”

Jelentkezési határidő

Június 6.