Kiereszti a hangját Lana Del Rey!

Nyáron érkezik az énekenső új albuma.

Lana Del Rey egyszerűen nem bír leállni! Alig tettük még túl magunkat a márciusban megjelent Chemtrails over the Country Club című albumán, július 4-én már érkezik is a folytatás, a Blue Banisters. Az énekesnő a közösségi oldalain jelentette be a korong címét és megjelenési dátumát, később pedig egy fél perces dal- és videórészletet is megosztott a címadó szerzeményből.

A dalban Lana tőle kissé szokatlan módon a lágy, szinte suttogó ének helyett teljesen kiereszti a hangját, ezzel pedig egy új oldalát csillogtatja meg.

Én írom a saját történetemet, és nem is mesélheti el senki más, csak én

– írta Twitter oldalán.

Az énekesnő már hetekkel ezelőtt megosztott velünk egy dátumot és címet, nevezetesen a június 1-et és a Rock Candy Sweet-et: valószínűleg ez egy kislemez lesz az albumról.

Nem csoda egyébként, hogy a Chemtrails után ilyen hamar piacra szeretné dobni nyolcadik stúdióalbumát, ugyanis már tavaly év elején elkészült vele, így azóta bőven volt ideje új anyagon dolgozni. Teljesen érhető, hogy ezen nem akar annyit ülni, mint az elődjén, melyet eredeti tervek szerint már tavaly szeptemberben megkaptunk volna, ám részben a járvány okozta csúszások miatt erre csak több, mint fél évre rá, idén márciusban került sor.

Az ajánlónkat a Chemtrails over the Country Club lemezről ide kattintva tudjátok elolvasni.