10 dolog, amit tudnod kell Arón Piperről, az Elit sztárjáról

Tudtad, hogy német származású?

Arón Piper 1997. márciusában látta meg a napvilágot, majd 2018-ban az Elit című spanyol Netflix sorozat hozta meg neki az átütő sikert. Azóta pedig egyre több és színesebb projektbe vág bele a nézők és a hallgatók nagy örömére, ugyanis nem csak színészkedik, de zenél is. Nézzük, mit érdemes tudni róla!

1. Németországban született

A színész felmenői elég színesek: édesapja német, édesanyja spanyol és születésekor Németországban éltek, így Berlinben született. 5 éves koráig éltek a német fővárosban, majd elköltöztek egy kis spanyol faluba, Valdès-be.

2. Mindig is érdeklődött a média világa iránt

Arón céltudatosan folytatta tanulmányait, hiszen mielőtt világhírű színész-rapper lett volna, előtte színészetet és filmrendezést tanult.

3. 4 nyelven is beszél

Természetesen folyékonyan beszél németül, spanyolul, angolul és katalánul is!

4. Zenél is

Az énekes tavaly jelentkezett debütáló EP-jével: középlemez a Nieve, azaz hó címet kapta, a címadó dalhoz pedig készült egy igazán elképesztő videó is. Azóta számos kislemezt dobott piacra, a legutóbbi, a Cadillac pedig március elején érkezett meg. Reméljük, hamarosan egy teljes albumot is kapunk tőle!

5. Nem szereti a reflektorfényt

Karrierje kezdetén nagyon kerülte a reflektorfényt, lassan viszont kezd hozzászokni. Ez azt is jelenti, hogy nem szívesen oszt meg részleteket magánéletéből, így igazán keveset is tudunk róla. Közösségi média felületein viszont egyre aktívabb, ahogy egyre több követőt szerez, de még így is próbálja elválasztani a munkát a magánéletétől.

6. Ander karakterét személyesítette meg

2018-ban indult a Netflix spanyol sikersorozata, az Elit, melyben Ander karakterét alakította, azonban 4 évad után tavaly otthagyta a szériát. Persze nem csak az Elit-ben láthattuk, karrierje kezdetén főként lokális, spanyol anyagokban bukkant fel.

7. Más Netflix sorozatban is szerepelt

Így van! Ha élvezted az Elit-et, esetleg a Valakinek meg kell halniát vagy a Behind Her Eyes-t, akkor mindenképp neked való az Amit magad mögött hagysz című spanyol sorozat. A rövid leírása a történetnek a következő a Netflix szerint:

A tanárnő megkezdi munkáját egy középiskolában, de mindent beárnyékol egy hetekkel korábbi, gyanús haláleset… és lassan a saját életét is félteni kezdi.

Mindenképpen ajánljuk a 8 epizódos mini-sorozatot!

8. Saját Ferrari-ja van

Mivel több, mint egy millió eurós vagyona van, így hamar meglepte magát álmai autójával.

9. Szívesen modellkedik

Úgy-úgy, többek közt volt már a Lacoste márka arca is, így ha ilyen üzletben jártok itthon, sokszor vissza is köszönhet az arca ránk.

10. Imádja a cigit és az alkoholt?

A színész megszállottja a ciginek, szinte minden szünetben rágyújt a forgatások során, valamint sok alkalommal láthatjuk képein is égő szállal a kezében. A másik nagy szenvedélye az alkohol, amit mértékkel, de sűrűn fogyaszt.