© Mac Cosmetics

Tudtad, hogy Lisa a Blackpink-ből…

…ma ünnepli a születésnapját?

2016-os debütálásuk óta megállíthatatlanok a Blackpink-lányok, ami nem csoda, hiszen hosszú évekig készültek a hírnévre, és minden egyes projektjük mögött kemény munka van. Íme pár érdekesség a banda rapperéről, Lisa-ról!

…Thaiföldön született?

Lisa Thaiföldön, Buriram tartományban látta meg a napvilágot 1997-ben, március 27-én.

…nem Lisa a születési neve?

De még csak nem is Lalisa, hanem Pranpriya Manoban. Egy jósnő javaslatára változtatta meg a nevét Lalisára, aki azt mondta neki, ezzel bevonzza majd a bőséget és a jólétet. És milyen igaza lett!

…képzett táncos is?

Még jóval a Blackpink előtt, 4 éves korában kezdett táncórákra járni, később pedig évekig versenyszerűen csinálta egy csapat tagjaként. 

…egyedüliként jutott tovább 4000 jelentkező közül a YG meghallgatásán?

2010-ben, 13 évesen próbált szerencsét a YG Entertainment Thaiföldi meghallgatásán, és 4000 jelentkező közül ő jutott tovább egyedül! A zsűritagokat teljesen megbabonázta Lisa tehetsége, és színpadi jelenléte is, így azonnal felajánlották neki, hogy legyen tréninges a kiadónál.

…volt a YG első tréningese, aki nem koreai?

2011-ben költözött Dél-Koreába, hogy hivatalosan is megkezdhesse a tréningjét, és a YG 15 éves fennállása óta ezzel ő lett az első tréningesük, aki nem koreai származású.

…5 nyelven beszél?

Nem semmi nyelvtudással rendelkezik Lisa, ugyanis folyékonyan beszél angolul, thaiul, és koreaiul, emellett pedig tud japánul és kínaiul is!

…arról álmodik, hogy nyit egy thai éttermet?

Bár valószínűleg most minden idejét lefoglalja a Blackpink, egyik nagy álma, hogy nyisson egy thai éttermet Koreában. Hogy miért?

Nagyon elszomorodtam, mikor megtudtam, hogy az itteni emberek fogalmuk sincs, mennyire isteni a thai konyha. Ezért is szeretnék egy nap nyitni egy thai éttermet Koreában

– mondta egy rádiós interjú során.

Mondhatni nem esett messze az alma a fájától, ugyanis a svájci származású nevelőapja mesterszakács. 

…imád sminkelni?

Ezért is volt annyira testhezálló feladat számára a MAC arcának lenni.

…tud ukulelén játszani?

Megosztás: