Itt követheted élőben a 2021-es Grammy díjátadót

Ne maradj le az év legnagyobb zenei eseményéről!

A 2021-es Grammy díjátadó óriási meglepetéseket tartogat magában és olyan fellépések szem és fültanúi lehetünk, mint Harry Styles – aki az egész díjátadót fogja megnyitni, Dua Lipa, Taylor Swift, Billie Eilish, Doja Cat, Cardi B, Megan Thee Stallion és még sokan mások. Hogy addig se unatkozzatok, íme egy válogatás a legjobb Grammy fellépésekből.

Az esemény részleteit alább összegyűjtöttük, így nem maradhattok le semmiről sem, legyen az fellépés vagy díjátadás.

Az elő-műsor

A Grammy „preshow” ceremóniája magyar idő szerint vasárnap este 8 órakor kezdődik, ahol többek közt Poppy előadását is megtekinthetjük. Ezt a Grammy a hivatalos oldalán élőben közvetíti és néhány díj nyertesét már ezalatt be fogják jelenteni.

A Grammy ceremónia

Az este folyamán a popzene legnagyobb nevei vonulnak majd fel, többek között színpadra lép Harry Styles, Dua Lipa, Billie Eilish, Taylor Swift és még sokan mások: a teljes listát itt olvashatjátok! Hiába állt bele a díjátadóba több előadó is, köztük ZAYN, hiába utasította vissza az idei fellépést például a világ egyik legnagyobb előadója, Beyoncé, mégis az elmúlt évek egyik legikonikusabb estéjére számíthatunk.

Hivatalosan a CBS nevű amerikai tv csatornán nézhetnénk a díjátadót, de ez hazánkban nem elérhető. A tényleges ceremónia hazai idő szerint

kezdődik – ne feledjétek, ez azt jelenti, hogy a 8 órakor kezdődő elő-műsor után 5 órával később.

A ceremóniát ezeken a linkeken követheted:

link link

Remélhetőleg hamarosan több link is élni fog, cikkünk viszont folyamatosan frissül – minél közelebb kerülünk a díjátadóhoz, annál biztosabb linkeket tudunk biztosítani nektek. Lehetséges, hogy néhány streamhez VPN használata szükséges, ebben viszont nem tudunk segíteni.