A nemi szervét mutogatta egy férfi Bebe Rexha Instagram live-jában

Az énekesnőt sokkolta az eset.

Új dalának, a Sacrifice-nak megjelenése kapcsán Instagram oldalán élőzött Bebe Rexha, amikor egy igencsak kellemetlen meglepetés érte. Pár fant ugyanis behívott a live-ba, csakhogy az egyik nem egy rajongó volt, hanem egy perverz férfi, aki a nemi szervét mutogatta az énekesnőnek, és mindenkinek, aki a live-ot nézte. Természetesen Bebe azonnal megszakította az élőt, mielőtt újból bejelentkezett volna, hogy elnézést kérjen az esetért és kifejezze az undorát.

Nagyon sajnálom, ez gusztustalan volt. Undorító, hogy feljött az live-omra csak azért, hogy megmutassa a farkát. Rettentően sajnálom, fogalmam sem volt, hogy ez fog történni

– mondta Bebe.

Az énekesnő arra is kitért, hogy nem érti, hogy tehet meg valaki ilyet úgy, hogy kisgyerekek is nézik az adást. Arra is megkérte a rajongóit, hogy írják meg neki, mi volt a férfi felhasználóneve, így meg tud bizonyosodni arról, hogy az Instagram letiltja őt.

Egyébként napokban jelent meg Bebe legújabb kislemeze Sacrifice címmel, amihez egy vérengzős klipet forgatott, hamarosan pedig érkezik a második stúdióalbuma is, amiről összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudunk róla: katt ide a részletekért.