© Mike Rosenthal

Tudtad, hogy Justin Bieber…

Justin Bieber élete egy nyitott könyv fiatal korától kezdve. Az énekest pont akkor fedezték fel, amikor a közösségi média, a YouTube térhódításba kezdett és egyre népszerűbb lett, ezzel pedig olyan tereket nyitott, melyeket még senki sem járta be az előtt. Bieber pont ennek az útnak volt a kitaposója: 12 évesen fedezték fel, amikor feldolgozásokat énekelt és azokat töltötte fel kezdetleges YouTube csatornájára, a tehetség pedig nem volt kétség… Boldog születésnapot, Justin!

… 12 évesen lett nagy szám?

Igen, ezt már a bevezetőben is elkezdtük boncolgatni, de szinte hihetetlen, hogy másodikként végzett egy helyi énekversenyben, és ez inspirálta arra, hogy feldolgozásokat töltsön fel csatornájára. Ebben Scooter Braun meglátta a lehetőséget és elkezdte egyengetni a fiatal fiú karrierjét, ez pedig mint tudjuk, nagyon is bejött. Azóta a menedzsere Ariana Grande karrierjét is igazgatja többek között, sőt még egy ideig Taylor Swift is a kezei közt volt.

… folyékonyan beszél franciául?

Ez mondjuk nem annyira lehet meglepő, hiszen az énekes Kanadában született és nőtt fel, ott a francia és az angol is hivatalos nyelv.

… balkezes?

Így van, Justin bal kézzel ír alá, valamint bal kézzel is gitározik, ha megfigyeljük!

… ki tudja rakni a Rubik-kockát?

James Cordennél is bemutatta tehetségét: szinte másodpercek alatt kirakott egy Rubik-kockát, mely mint tudjuk, Rubik Ernő nevéhez fűződik.

… testét több, mint 50 tetoválás fedi?

A pletykák szerint több, mint 50 tetoválása van az énekesnek, melyek főként felsőtestén és karjain találhatóak. Hamarosan érkező, Justice c. lemezének egyik dalának, az Anyone videójához pedig lefedték az összeset.

… -nek drága egy hajvágása?

A HeatWorld információi szerint az énekesnek egy átlagos hajvágás körülbelül 750 dollárba kerül, mely átszámítva úgy 220 ezer forintnak felel meg. Furcsa, nem?

… -nek saját ruhakollekciója van?

Így van, a Drew House-ra keresztelt márka Justin sajátja, neve pedig középső nevéből ered – Justin Drew Bieber. A logója a mára már jól ismert sárga mosolygós arc, termékei pedig a világ minden táján ismertek. Főként a színek különlegessége dominál kollekcióiban: sárga, barna és pasztell színeket alkalmaznak a kirívó logóval együtt.

… több világrekordot is felállított?

2017-ben olyan világrekordokat állított fel, mint “Az első előadó, aki az első 3 helyet foglalta el az Egyesült Királyság slágerlistáján”, “Legtöbb követővel rendelkező férfi előadó”, “Legnézettebb YouTube csatorna” és még sorolhatnánk. Összesen 14 elismerést kapott már!

… szüneteltette zenei karrierjét?

Még 2019 márciusában jelentette be egy Instagram posztban, hogy visszavonul egy rövid időre a reflektorfény elől, többek közt saját mentális és fizikai egészsége miatt is, valamint több időt szeretne tölteni feleségével is. Az énekes azt írta, végig turnézta a fiatal éveit, valamint hogy egy kicsit szomorú, hogy mindenki új lemezt akar tőle, de Ő ezt nem tudja teljesíteni.

… megannyi előadóval kollaborált már?

Kezdjük is azzal, hogy két alkalommal is hallhattuk egy dalban Ariana Grandéval, mégpedig a friss Stuck With U-n, valamint a What Do You Mean remix verzióján. Aztán ott van még többek közt Nicki Minaj, Mariah Carey, Drake, Diplo, Post Malone, Dj Khaled, MØ, Shawn Mendes, a rajongója, Billie Eilish valamint Ludacris.

Megosztás: