© Vanity Fair

Billie Eilish levetné magát egy szikláról, ha rossz élmény lenne vele találkozni

Kiderült mi az énekesnő legnagyobb félelme!

Billie Eilish köztudott, hogy talán pont fiatal kora miatt extrém közvetlen rajongóival és minden tőle telhetőt megtesz, hogy nekik a maximumot adja egy-egy találka idejére. Hónapokkal ez előtt mesélt arról, hogy számára mennyire idegen érzés volt az, hogy nem sétálgathat csak úgy az utcán, hiszen szinte mindenki fel- és megismeri.

Az énekesnő elárulta, legnagyobb célja, hogy olyan híresség legyen, akire Ő maga is felnézne, ha külső szemmel figyelné önmagát.

Olyan előadó szerettem volna lenni, akiért én is rajonganék

– kezdett bele az énekesnő.

Majd folytatta, hogy az egyik legnagyobb félelme az az, hogy negatív élménnyel mennek el rajongói az után, hogy találkoztak vele.

Az a tudat, hogyha valaki találkozik velem, és utána negatív élménnyel távozik, olyan érzéseket vált ki belőlem, hogy levetném magam egy szikla tetejéről. Azt szeretném, hogy akikkel sikerül találkoznom, a legjobb élményük legyen!

Az énekesnőnek pedig pénteken érkezik a dokumentumfilmje is, mely karrierje nagy részét fogja lefedni és egészen a jelenig kalauzolja majd el a nézőket, olyan pontokat érintve, mint első arénás turnéja, melyet a koronavírus járvány miatt le kellett mondani, mindössze 3 megtartott koncert után.

Az énekesnő dokumentumfilmje pénteken érkezik az Apple TV+-ra

Majd pedig arról is beszélt, hogy készül új lemezét is villantani. Erről már tudjuk, hogy szinte teljesen készen van, és imidzsváltással jelentkezik majd az énekesnő ennek örömére, megszabadul zöldre festett hajától.

Nem hiszem, hogy ugyanezt a lemez lett volna a végeredmény, ha nem lett volna vírus. Ez nem azt jelenti, hogy a COVIDról fog szólni, csak annyit, hogy amikor az életed más helyzetben van, más lesz autentikus.