Tudtad, hogy Evan Peters…

Sokkal több van Evan mögött, mint ikonikus Amerikai Horror Sztori karakterei.

Evan Peters születésnapja alkalmából néhány érdekességet gyűjtöttünk össze, mivel imádjuk az Amerikai Horror Sztori és az X-Men szériák színészét. Tudtad, hogy…

… megbánta egyik tetoválást?

Pedig aztán csak kettő van neki, melyeket a tévéképernyőkön mi nem láthatunk egy alkalommal sem, hiszen mindig gondosan figyel arra, hogy el legyenek fedve. Ezek közül az egyiket meg is bánta, mégpedig a Facebook ihlette lájk jelent a jobb kezén, közel az ujjaihoz – és miért? Mert mindig sok a macera azzal, hogy ne lehessen látható. A másik testéke egy “MOM” felirat.

… szinte mindent kivillantott véletlenül kollégáinak?

Az Amerikai Horror Sztori második évadát, a Zártosztályt forgatták, amikor az egyik jelenetben egy kórházi köpenyben kellett lennie Jessica Lange és Sarah Paulson előtt. Evan elárulta, hogy neki fel sem tűnt, hiszen “cock sock (= a meztelen, illetve szexjelenetek során használt anyag, amibe a férfiasságot teszik, általában bőrszínű)” volt végig az Ő férfiassága is, viszont azt senki nem mondta neki, hogy az egész csomagot ott tudja tartani és nem lesz kellemetlen senkinek sem.

Úgy emlékezett vissza erre, hogy

Ugye leforgattuk a jelenetet, ahol meztelen hátsóféllel fekszek az asztalra Sarah és Jessica előtt, és mint kiderült nem igazán takart mindent is. Mikor végeztünk, úgy jött oda hozzám Sarah Paulson, hogy adott egy puszit és a fülembe súgta, hogy “semmi baj édesem”, én pedig nyilván nem értettem miről beszél pontosan, azt hittem a színészi munkámmal nem volt megelégedve, majd ránéztem Jessica Lange-ra és ott esett le, hogy valószínűleg láttak mindent lent. Megtanultam a leckét, legközelebb mindent eltakarok.

– mesélte Evan a témával kapcsolatban.

… mentális egészsége miatt hagyott ki AHS évadokat?

Úgy érezte, egy kicsit kezd magába zárkózni, és eldöntötte, hogy a mentális egészsége az első. Ezért a 8. évadban csak mellékszereplőként volt jelen, majd úgy döntött kell neki egy kis szünet és magára kell koncentrálnia – ezért sem láthattuk a legutóbbi, 1984 c. etapban. Azt ígérte, a 10. évadra természetesen visszatér majd!

Evan csak néhány percig volt látható összesen a 8. évad során a képernyőn

… együtt volt egy színésztársával az AHS-ből?

Ez pedig Emma Roberts, akivel sajnos júniusban felbontották az eljegyzést, arra hivatkozva, hogy mind a két félnek másfele tart az élete jelenleg – 2012 óta voltak együtt. Azóta Emma viszont új szerelmével első közös gyermeküket neveli, hiszen már megszületett a kicsi.

… másik híres szerelme Halsey volt?

Az álompár sem húzta túlságosan sokáig… De egyszer megjelentek egy premieren Sonny és Chernek öltözve, mely mondhatni ikonikus!

… majdnem az Éhezők viadalában is visszaköszönt?

A színész jelentkezett és nagy esélyese is volt Peeta szerepére, de viszont menet közben Josh Hutchersont jobb választásnak látták, így Evan lekerült a palettáról.

…-nek hosszú volt az út a főszerepekig?

Számtalan reklámban és pár másodperces jelenetben szerepelt, mint plusz ember, de néhányszor kisebb jeleneteket is kapott az idő elteltével, többek közt A mentalistában vagy az Office-ban is.

… és Emma Roberts jól összeverekedtek?

A részletek a mai napig kicsit keszekuszák, de annyi biztos, hogy Roberts és Peters Montreálban, Kanadában szálltak meg egy szállodában, ahol hevesen vitatkoztak, majd miután kintről annyit lehetett hallani, mintha verekednének és elfajult volna a dolog, valaki kihívta rájuk a rendőrséget. A eset végén Emma Roberts-et el is vitték a zsaruk, hiszen láthatóan friss sebeket okozott Peters-nek: ömlött a vér az orrából és harapásnyomok voltak rajta. Napokkal később pedig még több részletre volt éhes a média, ahogy az ügy a rendőrség elé került. Sok közeli barátjuk szerint nagyon intenzív volt kapcsolatuk.

…. kedvenc AHS karaktere Tate volt

Imádta megszemélyesíteni a karaktert, ugyanis kihívás számára ennyire kimozdulni a komfortzónájából.

minél elcseszettebb karaktert kell eljátszanom, annál jobban élvezem!

– mondta

Ez azért is van, mert szereti megmutatni a nézőknek ezeknek az embereknek a mentális állapotát, valamint, hogy ők is emberek.

És van Tate-nél ikonikusabb AHS karakter?

Megosztás: