15 éves a High School Musical: így néznek ki kedvenceink ma

15 évvel ez előtt indult útjára Troy, Gabriella, Sharpay és a többiek kalandjai.

2006. január 20-án debütált a tengerentúlon, a Disney csatornán a mai napig ikonikus “High School Musical” filmsorozat első része – ekkora sikerre senki sem számított.

Az évek során 3 rész készült a magyarul “Szerelmes hangjegyek” címmel fémjelzett filmekből, körülöttük pedig igazi kultusz alakult ki. A karaktereket megszemélyesítő színészeknek pedig természetesen bejött az élet, kinek az élet mely területén, például Zac Efron színészként folytatta karrierjét, Vanessa Hudgens a Broadwayen, míg Ashley Tisdale énekelt, színészkedett és még üzletasszonyként is megcsillogtatta tehetségét. De hogy néznek ki most kedvenceink?

High School Musical – a brand

A “High School Musical“, mint brand beleégett az emberek tudatába, 2019-ben pedig egy sorozatot is indított a Disney, melyben az ikonikus filmet változtatják át musicalbe. Ebben a szériában láthatjuk a nagy sikernek örvendő Olivia Rodrigot is, akit Sabrina Carpenterrel és Joshua Bassettal hoztak össze a rajongók.

Vanessa Hudgens

Az énekes-színésznő, aki Gabriella karakterét személyesítette meg az évek során számtalan filmben és musicalben kapott szerepet. Legutóbb a “Karácsonyi cserebere” c. filmben láthattuk, mely óriási visszhangot kapott. Az biztos, hogy érkezik a filmsorozat harmadik része idén karácsonykor!

Ashley Tisdale

Ashley az ikonikus Sharpay Evant hozta a képernyőkön, már több területen kipróbálta magát: saját sminkmárkája lett, 3 lemezt tudhat magáénak, na meg persze több filmben is szerepelt. Jelenleg első gyermekével várandós.

Zac Efron

Troy Bolton, azaz a való életben Zac Efron inkább színészi tehetségét mutatta meg a nagyvilágnak: szerepelt a “Baywatch“-ban, az “Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány“-ban, vagy Fred hangját kölcsönözte a 2020-as “Scooby!” című alkotásban is.

Lucas Grabeel

A színész mondhatni eltűnt a reflektorfény elől és inkább szinkronszínészként ismerhetjük: hangot kölcsönzött több szereplőnek is, pélául “Szilaj, a szabadon száguldó“-ban vagy a “Family Guy“-ban.

Corbin Bleu

Corbin folytatta a színészkedést, de nem igazán kapott főszerepet sehol, így csak kisebb szerepekben láthatjuk, például “Chicago Med“-ben.

Monique Coleman

A “High School Musical” után egy időre eltűnt, majd Corbinhoz hasonlóan kizárólag kisebb szerepeket vállal csak el.

Olesya Rulin

Kelsi megszemélyesítője, Olesya szinte teljesen eltűnt a köztudatból, az elmúlt 3 évben 3 alkalommal láthattuk csak a televíziók képernyőjén, abból is az egyik egy pár perces NCIS megjelenés.

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!