Eljegyezték Lana Del Rey-t?!

Az énekesnő ujján egy hatalmas gyűrű díszeleg!

Pár nappal ezelőtt Jiimmy Fallon műsorának vendége volt Lana Del Rey, ahol a “Let Me Love You Like A Woman” című dalát adta elő. 8 év után ez volt az énekesnő első talk show-s fellépése, de nem ez egyetlen ok, amiért a rajongók felfigyeltek rá. Szemet szúrt nekik ugyanis a hatalmas gyűrű, ami az ujján díszelgett az előadás közben, most pedig az is kiderült, hogy nem egy szimpla kiegészítőről van szó: a People magazinnak erősítette meg egy forrás, hogy Lanát eljegyezték!

Nem most először viselte publikusan a gyűrűt, hiszen az előző héten megosztott képein is rajta volt, sőt, a szemfüles fanoknak már novemberben szemet szúrt. De ki is ez a szerencsés srác, aki jegyben jár az énekesnővel?

https://twitter.com/ldraddic/status/1322980537221500928?s=21

Clayton Johnson egy 31 éves zenész és modell, akivel a forrás szerint egy társkereső appon ismerkedtek meg még augusztus előtt. Szeptember óta többször tűnt már fel Lana a srác Instagram oldalán, és a Halloweent is együtt töltötték, ráadásul páros jelmezekben Dorothy-nak és a madárijesztőnek öltözve az “Óz, a csodák csodájából”. 

Clayton régebben 2 testvérével közösen a The Johnsons nevű bandában énekelt és gitározott, akikkel főként feldolgozásokat jelentettek meg, de ezen kívül más együttesekben, így a Stereo Skyline-ban és a BLAC-ben is zenélt már. Több videóklipben, például a DNCE “Cake by the Ocean”-jében vagy Paris Hilton “Good Time”-jában is szerepelt, és olyan márkáknak modellkedett, mint a Forever 21. 

Az eljegyzés hivatalos bejelentése egyelőre várat magára, de addig is sok boldogságot kívánunk Lanának és a párjának!