Focizz te is Dua Lipával!

Nem lőttek mellé ezzel a kezdeményezéssel!

Az EA Sports úgy tűnik, egyre több energiát fektet különböző celebritások megjelenítésébe játékaikban. Az előző hónapban kiadott FIFA 2021 legújabb változatába egy rakat sztár került be játékosként, köztük pedig a legmeglepőbb kétségkívül Dua Lipa! A brit énekesnőn kívül még olyan hírességek szerepelnek benne, mint David Beckham, DJ Snake, Lewis Hamilton, vagy éppen Daniel Ricciardo.

Nem ez az első alkalom, hogy találkozik Dua és a foci: 2018-ban az énekesnő volt az UEFA Bajnokok Ligája döntőjének sztárfellépője, ahol a “One Kiss”, a “No Lie”, a “Be the One”, az “IDGAF”, és a “New Rules” slágereit adta elő.

A koncert, amellett, hogy Dua szokásához híven tökéletes látványvilággal és koreográfiával kápráztatta el a nézőket, olyan gyöngyszemeket szerzett nekünk, mint például ez a videó, melyen több ezer Liverpool szurkoló énekli egy emberként a “One Kiss” refrénjét:

Nem csak a foci-, de a zenerajongóknak is tartogat a közeljövőben pár izgalmas dolgot az énekesnő, ugyanis hamarosan megjelenik Miley Cyrus-szal közös dala, a “Prisoner”, jövőre pedig érkezik a nagy sikerű “Future Nostalgia” lemezének a folyatása, a “Future Nostalgia Side B”.