Miley Cyrus: Valódi barátságok sikerült kialakítanunk Dua Lipával

Már nem kell sokat várni a két sztár közös dalára!

Novermber 27-én érkezik Miley Cyrus hetedik stúdióalbuma, a Plastic Hearts, és nem is akármilyen anyagra számíthatunk. Amellett, hogy visszatér a rockosabb oldalához, amit már a Can’t Be Tamed lemezén is megcsillogtatott, olyan kollaborátorokkal dolgozott a korongon, mint Billy Idol, vagy Dua Lipa. Egy új interjúban most az utóbbi előadóval közös daláról mesélt kicsit, melyhez egyébként hetekkel ezelőtt már a videót is leforgatták, és elárulta, mi volt a közös munka sikerének a titka. 

Mivel sok női előadó inspirál, fontos volt számomra, hogy az első közreműködésem egy női előadóval legyen, főleg, hogy Duával nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk az elmúlt évek során. Ott volt a Glastonbury fellépésemen, én pedig koncerteztem a fesztiválján Koszovóban, szóval valódi barátságot tudtunk kialakítani

– mesélte Miley.

Az énekesnő tavaly nyáron lépett fel a koszovói Sunny Hill-en olyan nevek mellett, mint Calvin Harris, vagy maga Dua Lipa. A fesztivál 2018-ban került először megrendezése Dua és édesapja szervezésében, azzal a céllal, hogy támogassák szülőhazájukat, Koszovót. 

Úgy gondolom, mindkettőnk rajongótábora nagyon izgatott a kollab miatt. Még soha egy előadóról sem beszéltem ennyit, mint Duáról, de az összes fanunk szinte könyörög, hogy jelenjen már meg a dal

– tette hozzá Miley.

Plastic Hearts lemezről eddig 3 dal látott napvilágot: a Midnight Sky, és két feldolgozás, a Zombie, és a Heart of Glass. Nagy valószínűséggel a Dua kollab lesz a következő, amivel megörvendezteti a rajongókat a két sztár, mi pedig már alig várjuk!