© Mac Cosmetics

Történelmet írt a MAC-kel közösen Lisa a Blackpinkből

Ő az első K-pop sztár, aki a márka nemzetközi nagykövete lett.

Alig pár héttel azután, hogy megérkezett a Blackpink első teljes albuma, újabb nagy dobással jelentkezett az egyik bandatag, Lisa. A thai rapper lett ugyais a MAC sminkmárka nemzetközi nagykövete, ezzel pedig történelmet is írt, hiszen ő az első K-pop előadó, aki betölti ez a pozíciót. 

Nagy álmom vált valóra azzal, hogy a MAC nagykövete lehetek. Akármikor látom egy kampányukat, vagy a lenyűgöző sminkeket, amiket a csapatuk készít a világ különböző divatheteire, mindig rájövök, hogy ez az elsőszámú sminkmárka, ami diktálja a trendeket. Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen hihetetlen múlttal és páratlan szaktudással rendelkező márkával dolgozhatok. Nagyon izgatott vagyok miatta

– árulta el Lisa a Miss Vogue-nak.
https://www.instagram.com/p/CGhEFJYB5DU/?igshid=1czx03w91qta0

Drew Elliot, a MAC egyik feje elmondása szerint a K-pop sztárt az utánozhatatlan tehetsége, és a merész stílusa miatt választották nagykövetüknek:

Mindenekfelett az önbizalmával és a bevállalós stílusával megtestesíti az elkötelezettségünket a egyediség és az önkifejezés felé, így már alig várjuk, hogy a rajongói láthassák, mit tartogat számukra az együttműködésünk.

A kollab ebben a hónapban indul útnak, és még jó ideig tartani fog, a Blackpink fanok legnagyobb örömére.