© Sony Music

Mariah Carey különleges megjelenésekkel ünnepli három évtizedes karrierjét

A világhírű énekesnő, dalszerző, globális szupersztár Mariah Carey különleges kiadványokkal ünnepli páratlan karrierjének 30. évfordulóját (#MC30). A “The Rarities” címet kapott gyűjtemény 2 lemezen sorakoztatja fel a három évtizedes karrier ritkaságainak számító dalait, illetve megjelent az énekesnő “Mariah Carey” című debütáló albumának az évfordulót ünneplő bakelitlemezes kiadása.

A korábban “Live at the Tokyo Dome” címmel megjelent, az első Japánban adott lélegzetelállító koncertet tartalmazó kiadvány – melyet az 1996-os “Daydream World Tour” során rögzítettek – október másodikától limitált időre teljes egészében elérhető az énekesnő hivatalos YouTube csatornáján is.

https://www.youtube.com/watch?v=gMNm23VZRvk

Az idei év egyik legjobban várt meglepetése továbbá Mariah Carey önéletrajza, amely szeptember végén jelent meg “The Meaning of Mariah Carey” címmel, és világszerte hatalmas sikert aratott. A könyv végigkíséri az énekesnő karrierjét, a sikereket és nehézségeket, melyekkel útja során szembe kellett néznie.

A “The Rarities” című kiadvány megjelenése több szempontból is különleges. Az énekesnő személyesen válogatta ki a lemezre felkerülő dalokat, amelyek az 1990 és 2020 közötti időszakban lettek felvéve. A dalok egyediségét az is adja, hogy mindegyikük különleges jelentőséggel bír Mariah Carey karrierjében, vagy pedig személyes tartalmuk miatt fontosak számára.

A “Mariah Carey” 30. évfordulós kiadása, illetve a “The Rarities” című gyűjteményes kiadvány világszerte elérhető a Sony Music gondozásában.