© Alexander Faraci

Őszinte vallomást tesz Machine Gun Kelly új lemezén!

Íme a Tickets to My Downfall

Megjelent Machine Gun Kelly legújabb, ötödik stúdióalbuma, mely a Tickets to My Downfall címet kapta, és nagyban eltér az eddigi munkásságától, hiszen rap helyett a pop/punk stílust képviseli. A zenész az összes dalon a blink-182 dobosával, Travis Barkerrel dolgozott, a kollaborátorok között pedig olyan nevek szerepelnek, mint Halsey, Blackbear, Trippie Redd, illetve Iann Dior.

A már jól ismert kislemezek, a Bloody Valentine, a Concert for Aliens, és a My Ex’s Best Friend mellett több kiemelkedő szerzemény is szerepel a korongon. A Title Track és a Forget Me Too igazi zúzós számok, míg a Lonely-n és a Play This When I’m Gone-on MGK érzelmesebb oldalát csillogtatja meg, hiszen előbbi az idén elhunyt édesapjáról szól, az utóbbit pedig a kislányának írta, és őszinte vallomást tesz benne a küzdelmeiről mind a mentális egészségével, mind a józanságával kapcsolatban. 

Az album dalai összességében tipikusan olyanok, amikre koncerten a legjobb tombolni, de amíg erre nincs lehetőség, a második legjobb dologgal kedveskedik a fanoknak a zenész: október 1-én a legújabb, október 8-án pedig az egyel azelőtti, Hotel Diablo lemezét fogja végigjátszani két online koncert keretein belül. Reméljük, hamarosan sikerül új dátumot találni az idénre tervezett Budapest Parkos koncertjének, és mielőtt hallhatjuk élőben is az új dalokat.