10+1 dolog, amit tudnod kell Jason Deruloról

Tudtad, hogy van egy cápákkal teli akváriuma? 

Jason Derulo 2009-ben robbant be a köztudatba, mikor is megjelent az első kislemeze, de ennél már jóval korábban is a zeneiparban tevékenykedett. Karrierje során slágert slágerre halmozott, mostanában pedig az egyik kedvenc elfoglaltsága a TikTok videók készítése, amiből nem is kevés bevétele származik! Íme 10+1 dolog, amit tudnod kell az énekesről.

1. Szülei Haitiból származnak

Bár Jason már az USA-ban, egész pontosan egy floridai kisvárosban, Miramarban látta meg a napvilágot, szülei Haitiból származnak. Az ország egyik hivatalos nyelve a francia, ám ennek ellenére az énekes nem beszéli folyékonyan a nyelvet.

2. Angolosította a nevét 

A teljes neve Jason Joel Desrouleaux, azonban a francia eredetű vezetéknevét Derulora angolosította, hogy az emberek könnyebben meg tudják jegyezni.

3. 8 évesen kezdett érdeklődni a zene iránt

Egészen fiatalon, már nyolc évesen érdeklődött a zene iránt, és a legelső dalát is ekkor írta meg, melynek a címe Crush on You volt.

4. Dalszerzőként kezdte karrierjét

12 évesen költözött New York-ba, ahol egy művészeti suliba járt, és itt kezdtek el igazán felfigyelni a tehetségére. 16 éves korára már befutott előadóknak, például Sean Kingstonnak és P. Diddy-nek írt dalokat.

5. A kosáredzője lett a menedzsere

Már fiatalon is imádott kosarazni, és mondhatni, a zenei karrierjét is ennek köszönheti. A középsulis kosáredzőjének, aki később a menedzsere lett, ugyanis voltak kapcsolatai a zeneiparban, ami óriási lehetőségeket jelentett az énekes számára. 

6. Képzett táncos 

A koncertjeinek jelentős részét a koreográfia teszi ki, a profi mozdulataival pedig minden egyes alkalommal lenyűgözi a közönségét. Nem is csoda, hiszen valódi szenvedélye a tánc: fiatalkorában balett-, jazz-, hip-hop-, és szteppórákat is vett. 

7. Lady Gaga előtt lépett fel

Csupán egy évvel azután, hogy megjelent az első kislemeze, máris Lady Gaga előtt lépett fel az énekesnő 2010-es Monster Ball turnéján. Elmondása szerint hatalmas lehetőségként élte meg, hiszen nagy volt az elvárás a rajongók részéről, és ennek köszönhetően sikerült kihoznia magából a maximumot.

8. Ennek az ételnek köszönheti a kockás hasát

Hogy minek köszönheti a kidolgozott testét és a kockás hasát? Az énekes szerint egyszerű a válasz: rengeteg tonhalkonzervet eszik, melyre citromot, lime-ot, vagy ecetet szokott csepegtetni, ez pedig kiemeli a hasizmait. Lehet, hogy furcsán hangzik, de szemmel láthatóan Jasonnak bejött!

9. Ennyit keres egyetlen TikTok videóval

Mostanában az egyik kedvenc elfoglaltsága a TikTok videók gyártása, érthető módon, hiszen egyetlen videóval több, mint 22 millió forintot keres!

10. Van egy cápákkal teli akváriuma…

…a nappalijában. Nem aprózta el a 3 millió dolláros Los Angeles-i otthona díszítését, ami az extrém akvárium mellett egy kosárpályával, egy 22 méter hosszú medencével, egy moziszobával, egy edzőteremmel és egy szaunával is fel van szerelve. 

10+1. Idén a SZIN-en lépett volna fel

Idén augusztusban a szegedi SZIN fesztiválon láthattuk volna élőben, ám ez sajnos a járvány miatt elmaradt. Az évek során már többször adott koncertet hazánkban Jason, így reméljük, hogy amint lehet, bepótolja a magyar fellépését. 

Megosztás: