10 + 1 tény, melyet biztosan nem tudtál a szülinapos Joe Jonas-ról!

Ezeket csak egy igazi Jonas fan tudja!

1989 augusztus 15-én látott napvilágot a középső Jonas, személyében Joe Jonas, aki nem csak a családi banda frontembereként állt helyt az évek során, hanem szólókarrierjét is egyengette, valamint a DNCE első embere is volt. Most lássunk róla pár olyan tényt, mellyel nem biztos, hogy mindenki tisztában van.

Van ugyanolyan tetoválása Nick-kel

Hiába, a testvérek testvérek maradnak örökké. A srácok a jó kapcsolatuk miatt még közös tetoválást is varrattak, méghozzá bicepszükre a 2016-os American Music Awards előtt közvetlenül.

Demi Lovato-val és Miley Cyrus-szal közösen füvezett először

Egy 2013-as interjú során árulta el, hogy a két lány társaságában szívott először füves cigit, kb 16-17 évesen.

Folyamatosan biztattak… aztán amúgy nem volt olyan rossz.

nyilatkozta Joe.
Sok celebbel randizott

Ha nem lenne elég, hogy többek közt Taylor Swifttel és Demi Lovato-val is összeszűrte a levet, Joe az Aly & AJ nevezetű duóból is randizott Aj Michalka-val is, azután, hogy 2005 és 2006 között együtt turnéztak.

Eredetileg nem Jonas Brothers lett volna a nevük

Mivel mélyen vallásos családról beszélünk, így a srácok eredetileg a Son of Jonas néven futott volna, de aztán végül (szerencsére) nem ezt a nevet válaszották.

Kiskorában stand up comedy-s szeretett volna lenni

Már kiskorában is az emberekkel szeretett volna foglalkozni Joe, mint később kiderült egyik nagy álma, hogy színpadon állhasson – ám nem énekesi szerepben. Máshogy szeretett volna mosolyt csalni az emberek arcára, mégpedig stand up comedy-s szeretett volna lenni.

https://www.instagram.com/p/BwQYLYQBy0c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Eredetileg csak Joe szerepelt volna a Camp Rockban!

Meglepő, de az eredeti válogatások során kizárólag Joe kapott szerepet a Rocktáborban Demi Lovato mellett. A srácok édesapja kereste fel a Disney Csatorna illetékeseit, hogy az egész bandát vegyék be a buliba… a többi pedig Disney történelem.

Első szólóanyaga majdnem megtörte

Elmondása szerint nagyon nehezen dolgozta fel, hogy nem lett sikeres szólóban, illetve azt is, hogy negatív visszajelzéseket kapott főleg. Attól tartott, hogy nem értékes, mint ember és az sem, amit képvisel mint művész.

Egy időben utálták egymást

Miután Nick sikeresen, Joe kevésbé vette az akadályokat szólóban, újra csapatban kellett villantaniuk új anyagot, illetve egy turnét is összerakni. Ez a srácoknak nem sikerült, motiválatlanok voltak a Pom Poms ideje alatt, sokat veszekedtek és kvázi ki nem állhatták egymás közelségét, így az egész projektet inkább törölték. Elmondásuk szerint az emberek azt szerették látni, hogy boldogok, de láthatóan nem voltak azok, hiszen elveszették közönségüket és folyamatos volt az otthoni és a munkabéli feszültség.

6-7 évig nem is találkoztak

Köszönőviszonyban sem voltak egymással a sok nézeteltérés miatt – a Sucker és annak előmunkálatai miatt ültek össze huzamosabb időre, ezt pedig legújabb dokumentumfilmjükben is elmondják többször is.

Úgy gondolták Nick-kel, hogy Kevin visszahúzza őket

Ezért sem léptek fel együtt 2013-ban egy karácsonyi rendezvényen, melyen végül csak Joe és Nick állt színpadra. Ez Kevinnek természetesen borzalmasan esett, Joe pedig ennyit mond az esetről ma:

aláírom, elb*sztuk

Megbánták a JONAS c. sorozat létezését

Az első évadot még szerették, de a második évad miatt érezték úgy, hogy nem tiszteli őket senki, mint előadók, illetve a sorozatban elég bugyutának lettek beállítva, mely rajtuk is ragadt teljesen a következő években…

Megosztás: