Universal Music

5 dolog, amit biztosan nem tudtál Cher Lloydról!

A brit énekesnő ma ünnepli születésnapját!

Cher Lloyd életéről sok mindent el lehet mondani, kivéve azt, hogy ne lett volna kalandos. Most születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekességet, melyeket biztosan nem tudtál az ultra-mega tehetségről.

Az “aghrr” hang a Want ‘U Back-ben

A dalban több alkalommal is hallható Cher Want ‘U Back c. dalában a mára már ikonikus “aghhr” hang, melyet csak azért tettek bele a dalba, mert a producer szerint vicces volt, hogy Lloyd ezt a hangot adta ki, amikor nem tudott kiénekelni bizonyos hangokat. Így aztán fel is használták.

Első tetoválása

Élete első tetoválását középsuliban csináltatta napközben. Édesanyjával az ebédszünetben rohantak el megcsináltatni a hangjegyet, majd utána visszaült az iskolapadba, mintha mi sem történt volna.

Jó kapcsolatot ápol a One Directionös fiúkkal

Nem meglepő, hiszen egy szériában voltak a brit X-Faktorban, ahol nagyon közel kerültek egymáshoz. Niall beceneve az énekesnőnek Cher Bear, míg Liam többször is családjánál töltötte a hétvégéket.

Megdobták egy üveg pisivel

A 2012-es V Fesztiválon történt az eset, miszerint Cher épp koncertje közepén tartott, amikor valaki egy vizelettel teli palackot dobott a színpadra. Nem tudni, hogy csak egy szórakozott fesztiválozó volt-e vagy szimplán egy utálkozó.

Utálja a karácsonyi dalokat

Cher szerint az összes karácsonyi dal béna és bugyuta. Többször is kijelentette már, hogy biztosan nem fog a karrierje során karácsonyi dalokat írni vagy kiadni.