8 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Fifth Harmony-ról

8 évvel ez előtt alakult meg az összetákolt lánybanda.

A 2012-es amerikai X-Faktorba még egyesével, szólóelőadóként jelentkezett Ally Brooke, Normani, Lauren Jauregui, Camila Cabello és Dinah Jane is, végül mégis egymásba gabalyodtak. Ideig-óráig pedig még a világot is uralták dalaik… majd feloszlottak.

8 éves évfordulójuk alkalmából 8 érdekességet hoztunk nektek.

Szóló

Mindegyik lány szólóelőadóként tervezte megmérettetni tehetségét, viszont ebben nem látott fantáziát Simon Cowell. Az X-Faktor atyja elárulta, hogy Dinah volt az egyetlen, aki majdnem tovább jutott egyedül – a “végzete” a dalszöveg elfelejtése volt.

Fifth Harmony / LYLAS / 1432

Döcögős volt a névválasztás is, hiszen a kezdetekben LYLAS (Love You Like a Sister) néven indultak, de Bruno Mars tesójának akkori bandája is The LYLAS néven tevékenykedett – azt állították koppintásról van szó. Majd az 1432 (I Love You Too) névvel próbálkoztak, de ez senkinek sem tetszett…

Hogy lett Fifth Harmony?

A nézők szavazhatták meg online, milyen néven szeretnék látni a lányokat: a legnépszerűbb a Fifth Harmony volt, rajongóik így a Harmonizerek lettek.

Camila csak extra volt

Cabellot úgy hívták vissza az első meghallgatás után, hogy a mentorok elé csak akkor léphet, ha marad rá idő – ha nem, automatikusan kiesik a versenyből.

Normani élete

Normanival élete során sok minden történt: családjával túlélték a Katrina hurrikán szörnyű csapását 2005-ben, ennek hatására pedig el is költöztek lakhelyükről. Emellett már a tehetségkutató előtt díjazott tornász és táncos volt.

7/27

Mint teljes csapat, a 7/27 volt az utolsó lemezük. A cím, a mai dátumot jelzi, mely a megalakulásuk időpontja. A lemezen olyan dalok kaptak helyet, mint a Work from Home vagy a That’s My Girl.

Camila kiválása

A mai napig mennek a találgatások, miért lépett ki Camila a csapatból. Egyesek szerint nagyon rossz személyisége miatt kiutálták, egyesek szerint viszont nem kapott elég kreatív szabadságot. Sőt, sokak szerint a kötöttséget és a közös munkát nem bírta hosszú távon.

Az biztos, hogy azóta Ő a legsikeresebb szólóban is, hiszen már a Havana c. dalával megmutatta, hogy Ő bizony megállja a helyét.

5 percük volt fürdeni

A lányokat egyik turnéjuk során elég érdekes menetrendhez kötötték, körülbelül minden másodpercük be volt táblázva, így még az is, mennyi időt tölthetnek a fürdőben. Ez 5 perc volt…

Neked melyik a kedvenc Fifth Harmony dalod? Írd meg Instagram oldalunkon alább!

https://www.instagram.com/p/CDJRq5wgmjw/?igshid=1cvrzydhbpyvn