10 dolog, amit tudnod kell Jacob Elordiról

Ezt az arcot jegyezzétek meg!

Szerencsére már nem kell sokat várnunk arra, hogy Jacob Elordit újra Noah Flynnként láthassuk A csókfülke 2. részében. A 23 éves színészt a Netflix nagy sikerű filmje katapultálta a hírnévre, de ő azóta már az HBO Eufóriájában is emlékezetes pillanatokat szerzett számunkra. Biztosak vagyunk benne, hogy még megannyi produkcióban láthatjuk majd a sármos fiatalembert, szóval ideje egy kicsit jobban megismerni őt.

Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk nektek tíz dolgot, amit mindenképpen tudnotok kell Jacob Elordiról.
Extra tartalmakért kövess Instagramon! @musicdailyhu
1. Ausztrál származású

1997 június 26-án Brisbane-ben, Ausztráliában született és ott is töltötte gyerekkorát, most viszont már az Egyesült Államokban él, és ott váltja valóra színészi álmait. Spanyol felmenői is vannak.

2. 193 cm magas
3. Imád fotózni

Jacob a színészet mellett a fotózáshoz is nagyon ért: sajnos nem sok mindent oszt meg a közösségi oldalain, de a munkái egy részét az Instagramján megtekinthetitek.

4. Tud motorozni

A csókfülke (The Kissing Booth) motoros jeleneteit nem kaszkadőrrel vették fel – maga Elordi volt az, aki csak a film kedvéért szeretett volna megtanulni motort vezetni, mára pedig olyannyira beleszeretett, hogy már eljátszott azzal a gondolattal is, hogy vásárol egy sajátot.

5. Hatalmas rajongója volt Heath Ledgernek

Ez az a tény, amit a legnagyobb rajongói biztosan tudnak róla, hiszen a legtöbb interjújában megemlíti, mennyire inspirálta őt az elhunyt Oscar-díjas ausztrál színész.

6. Igazi aktivista!

Amióta Amerikában él, hatalmas szeretettel vesz részt különböző aktivista programokon, kiáll a fontos ügyek mellett. 2018-ban például ott volt az Életünk menete (March for Our Lives) tüntetésen is Joey Kinggel, ahol velük együtt százezrek követelték a fegyvertartás szigorítását.

A vizsgáktól féljetek, ne a fegyverektől!

7. Láthattuk őt A Karib-tenger kalózaiban

Noha csak egy rövid jelenet erejéig, de a szemfülesek már észrevehették Jacobot A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában. A fiatal színésznek 17 évesen ez volt a legelső holywoodi szerepe, mégsem tüntették fel a szereplőlistán. Egy interjúban viszont elárulta, hogy ő volt “a magas srác vörös kabátban”. Ti észrevettétek őt?

8. Részt vett a Calvin Klein-kampányban

Justin Bieber, Shawn Mendes és még jó néhány A-listás sztár mellett 2019-ben Elordi is a neves fehérneműmárka arca lett.

9. Összejött színésztársával

Sajnáljuk, lányok, de Jacob szíve már foglalt. Jelenleg Zendaya a barátnője, akivel az Eufória forgatásán ismerték meg egymást. Elordi korábban Joey Kinggel, A csókfülke női főszereplőjével alkotott egy párt néhány évig.

View this post on Instagram

🎆#FlashbackFriday to these fireworks 🎇

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

10. Ismét Noah Flynn bőrébe bújik

Nagyon sok rajongó morfondírozott azon, hogy vajon A csókfülke folytatásában Jacob visszatér-e korábbi szerepéhez. Jó hírünk van számotokra: Elordit újra láthatjuk Noah Flynnként a Netflix romantikus tinifilmjében július 24-től. Várjátok már? Mi nagyon! Itt megtaláltok mindent, amit eddig tudunk A csókfülke második részéről.

Ha tetszett az összeállításunk, ne felejtsétek a lenti reakciógombokkal tudatni velünk!

Megosztás: