Lista: a 10 legkövetettebb zenész első Instagram posztja

Valahol el kell kezdeni.

A leghíresebb zenészeket több száz millióan követik Instagramon, a feedjük pedig általában tökéletesen megkomponált képekből áll. Természetesen ez nem mindig volt így: mikor csatlakoztak a képmegosztó platformhoz, a legtöbben csak a móka kedvéért osztottak meg random képeket a rajongóikkal. Nézzük a 10 legtöbb követővel rendelkező énekes és énekesnő legelső Instagram posztját!

10. Demi Lovato – 85,6 millió követő

Az énekesnő az amerikai X Factor 2012-2013-mas szériájának volt a zsűrije, első képe a közösségi média platformon pedig ehhez kapcsolódik. 

Remélem, nézni fogjátok az X Factort ma este!

– hívta fel követői figyelmét Demi a műsorra.
9. Katy Perry – 99,7 millió követő
https://www.instagram.com/p/aisdhev-R_/?igshid=nkqub3ickfb3

Katy, aki nemsokára édesanya lesz, 7 évvel ezelőtt posztolt először, mikor bezsebelte az első Vogue címlapját. Az énekesnő egy részletet osztott meg a képből, a leírásban pedig a magazin Facebook oldalára irányította a fanjait, ahol a teljes képet is megtekinthették.

8. Miley Cyrus – 111 millió követő

Az ex-Disney sztár szintén 2013-ban töltötte fel legelső Instagram képét, ami a Maxim magazinnak készült sorozatából volt egy fotó. Azóta Miley a platform minden adottságát kihasználja, legutóbb, a karantén alatt egy teljes talkshow-ba kezdett bele a felületen. 

7. Nicki Minaj – 117 millió követő
https://www.instagram.com/p/bYCTBiL8Qp/?igshid=1c0fc50bbjnnl

A rapkirálynő ugyancsak 7 éve hozta posztolt először Instagramra, az első képe pedig egy szerencsés rajongó rajza volt. A leírásban Nicki hű maradt önmagához, ugyanis ezzel a szöveggel osztotta meg a fanartot:

It’s Barbie Bitch!!!!!!!!!!!!!!

6. Jennifer Lopez – 124 millió követő
https://www.instagram.com/p/ZbrQ2LmuDm/?igshid=1rgg5pmq1adhv

A latin díva 7 éve az akkor aktuális kislemezét, a Pitbullal közös Live It Up-ot promótálta az első posztjával, emellett pedig biztosra akart menni, hogy a rajongói minden létező platformon követik. A képhez ugyanis mellékelte a Twitter, a Facebook, a Youtube, és még a Soundcloud profiljának az elérhetőségét is. 

5. Taylor Swift – 135 millió követő 

Taylornak nagyon fontos a család, és ezt már a legelső posztjával is bizonyította az Instagramon: a kép ugyanis egy régi fotó a nagymamájáról, a hasonlóság pedig elképesztő közöttük. 

4. Justin Bieber – 139 millió követő
https://www.instagram.com/p/IMhuj/?igshid=qex5xm33mcu2

Aki ült már a volán mögött a legnagyobb dugóban, az teljesen átérezheti az énekes első Instagram posztját: Justin ugyanis az autójából lőtt egy képet, amin nem látszik más, csak egy hatalmas kocsisor. Megjegyzést nem fűzött hozzá, mivel bizonyára úgy gondolta, a fotó magáért beszél.

3. Beyoncé – 149 millió követő
https://www.instagram.com/p/RtFaaLvwyX/?igshid=iawo9zwmpz2b

Az aranytorkú díva 2012-ben csatlakozott a platformhoz, első posztjával pedig az akkori amerikai elnök, Barack Obama felé fejezte ki a támogatását. 

2. Selena Gomez – 180 millió követő
https://www.instagram.com/p/buDa9LujEd/?igshid=f7pqavvgpe0l

Selena első posztja egy videó volt, méghozzá a Stars Dance turné próbájáról. Az énekesnő pár nappal a lemez megjelenése előtt tette közzé a bejegyzést, melyhez ezt írta:

Visszatértem!

1. Ariana Grande – 191 millió követő
https://www.instagram.com/p/byPNe/?igshid=5dn454flhaxg

A legkövetettebb zenész a platformon, Ariana, Taylor Swifthez hasonlóan, a családjának szentelte a legelső Instagram posztját, pontosabban a nagypapájának. A 2011-ben megosztott képhez ezt írta:

Én és a nagypapám! Az Ariana Army-s pulcsija van rajta. Mindennél jobban szeretem.