Billie Eilish: Majdnem megöltem magam a Twitter miatt!

A brit GQ magazinnak vallot nehéz időszakairól a fiatal sztár. 

Billie Eilish már korábban is beszélt arról, hogy milyen hatással volt az életére a közösségi média és a gyűlölködő kommentek, most pedig a brit GQ magazinnal adott interjújában egy kicsit részletesebben is belement a témába. Elmesélte, hogy 2 éve egy berlini hotelszobában majdnem véget vetett az életének emiatt. 

Pár éve majdnem megöltem magam a Twitter miatt. De komolyan. Anyukámmal és a testvéremmel voltam, ők elmentek kaját venni, és kérdezték, hogy megleszek-e egyedül. Mondtam, hogy persze. Egyedül akartam lenni, mert gondolatok cikáztak a fejemben, dolgokat tervezgettem

– kezdte Eilish.
2018. februárjában majdnem véget vetett az életének a gyűlölködő kommentek miatt.

Az énekesnő már egészen fiatal korától depresszióban szenvedett, így valószínűleg az édesanyja megérezte, hogy baj van. 

Szerintem sejtették, ezért ahelyett, hogy ott maradtak volna, elmentek, de szóltak a turné menedzseremnek, aki ugyanabban a hotelben szállt meg. 

Billie elmondása szerint a szoba ablakában ült, mikor meglátta közeledni Briant, akivel 14 éves kora óta dolgozik.

Bekopogott, aztán bejött a szobába, elkezdett viccelődni, és megnevettetett. Kérdeztem, hogy anyumék küldték-e, azt mondta, talán. 

Billie édesanyja érezte, hogy baj van.

Manapság már megpróbálja minél jobban kerülni a közösségi médiafelületeire érkező bántó kritikákat, de ennek ellenére még mindig eljut pár hozzá. Mikor a rajongók védeni próbálják, újraosztják ezeket a posztokat, és úgy reagálnak rájuk, így Billie is látja őket.

Az Instagram felülre pakolja azoknak a kommentjeit, akiket követek, a barátaimét, de ha már egyetlen egy kommentel tovább olvasok, az egész világom romba dől. Annyira próbálom figyelmen kívül hagyni a gyűlölködő kommenteket… 

Az énekesnő nemrég megosztotta a koronavírus miatt csupán 3 koncertet megélt turnéjának egyik átvezető videóját, melyben arról beszél, hogy miért is hord bő ruhákat, melyek teljes egészében takarják a testalkatát. Elmondása szerint nem akarja, hogy az emberek a teste felett ítélkezzenek. Még ő sincs teljesen kibékülve az alakjával, és ebben az eddigi párkapcsolatai is szerepet játszottak. 

Legutóbbi turnéja csupán 3 koncertet élt meg a járvány miatt.

Soha nem éreztem magam kívánatosnak. Az eddigi barátaim soha nem éreztették ezt velem. Egyik sem. 

És hogy most, eddigi karrierje csúcsán, a kaotikus időbeosztása mellett szeretne-e párkapcsolatban élni?

Fura, de egyelőre nem látom ezt magam előtt. Tudom, hogy végül találok majd valakit, de jelen pillanatban ezt nem tudom elképzelni.