Niall Horan: Nem válaszolok több kérdésre a One Direction reunionnal kapcsolatban!

Félreértették az énekest, ő pedig ezt magára vette.

Hónapok óta megy a találgatás, vajon milyen formában fogják megünnepelni a One Direction srácok a banda 10. évfordulóját, és hol kisebb, hol nagyobb részleteket árultak el a terveikről. Niall Horant is kérdezték ma a reunionról egy ausztrál rádiónak adott interjújában, ám sajnos Twitteren az egyik fanoldal félreérthetően posztolta a válaszát, az énekes ezért úgy döntött: a jövőben nem válaszol több kérdésre ezzel kapcsolatban!

Idén lesz 10 éve, hogy összeállt a banda.

A rajongói fiók tweetjét ugyanis úgy lehet értelmezni, mintha nem is készülnének semmivel a fiúk, ám ha megnézzük az interjúrészletet, nyilvánvaló, hogy Niall csak viccelődött ezzel a kijelentésével.

https://twitter.com/hldailynews/status/1263460089450684416?s=21

A félreértés elkerülése végett reagált is a tweetre, hogy egyértelműsítse a dolgokat:

Többet nem válaszolok erre a kérdésre, mert ha ezt az idézetet olvassuk, olyan, mintha komolyan gondoltam volna, hogy nem készülünk semmivel. De ha megnézitek az interjút, egyértelműen csak szarkasztikus voltam. Többet nem fogok válaszolni

– írta az énekes.

Íme a videó, amiből tényleg egyértelművé válik Niall szarkazmusa:

https://twitter.com/hldailynews/status/1263465332188078083?s=21

Nos, lehet, hogy mostantól nem tudunk meg Niall-től új infókat a reunionról, de valamit mégis elárult ezzel. Ha nem gondolta komolyan, hogy nem készülnek semmivel, akkor ez csak egyet jelenthet: valamivel készülnek a srácok!