Így vészeli át a nehéz időket Selena Gomez

Íme pár tipp az énekesnőtől. 

Nemrégiben nyílt meg Selena Gomez a mentális egészségét illetően Miley Cyrus Instagram show-jában, és már akkor is elmondta, hogy nagyon közel áll a szívéhez ez a téma. Most egy 3 perces videót készített az Instagramnak, melyben részletesen is elmeséli, ő hogyan marad pozitív egy nehezebb időszakban is. Íme az énekesnő tippjei.

DBT terápiás könyvek 

Minden nap lapozgatom a munkafüzetet. Ha pedig épp keresztül megyek valamin, csak megkeresem a könyvben a megfelelő fejezetet, ami erről szól.

Maradj kreatív!

Nem baj, ha nem csinálsz valamit minden egyes nap. Mikor én kreatívnak érzem magam, és dolgozni szeretnék, csak beülök az otthoni stúdiómba. Itt írok dalokat, és dolgozok a zenémen. 

Lazíts!

Általában este elmegyek sétálni, kicsit lerázom magamról az adott napot. Mikor hazaérek lezuhanyzom, megmosom az arcom. A barátaim kinevetnek miatta, de van egy melegítőpárnám az ágyamban, hasonlóan működik, mint egy antistressz takaró. Néha írok a naplómba is. 

Kapcsolj ki!

Nekem ebben a rózsavizes arcpermetem segít, vagy ha gyújtok egy gyertyát. És persze itt van a kiskutyám, Daisy is! Lefekszünk az ágyba, kikapcsolom az összes elektronikus kütyümet, és csak relaxálok. 

https://www.instagram.com/tv/CAYPN4mANwm/?igshid=1p79056ctqh4l