Ma ünnepli 28. születésnapját Marshmello – de ki is ő valójában?

Láttad már a világsztár DJ-t maszk nélkül? 

Marshmello a világ egyik legnépszerűbb DJ-producere: 5 éves pályafutása során olyan előadókkal dobott piacra világslágereket, mint Selena Gomez, Anne-Marie, a Bastille, vagy legutóbb Halsey. Ugyanakkor kétségkívül ő a világ egyik legtitokzatosabb előadója is, ugyanis arcát a fellépésein, klipjeiben, és nyilvános megjelenésein egy hatalmas marshmallow-alakú maszkkal takarja el. De vajon kit rejt ez az álca?

A DJ Christopher Comstock néven született 1992. május 19-én Philadelphiában, így ma ünnepli a 28. születésnapját. Marshmello néven az első saját dalát, a Wavez-t 2015-ben töltötte fel a Soundcloudjára, ezt követően pedig olyan előadók figyeltek fel rá, mint Skrillex, aki megosztotta egyik zenéjét a saját oldalain is. Már akkor elindultak a találgatások, miszerint a mályvacukor-maszk mögött Comstock tevékenykedik, aki akkoriban Dotcom néven kezdett el ismertté válni, a két projekt zenei stílusa pedig igencsak hasonló volt. Végül a Forbes fedte fel a kilétét egyszer s mindenkorra, a BMI adatbázisára, és több zeneiparban dolgozó forrásra hivatkozva. 

Marshmello a tavalyi Balaton Sound egyik fő fellépője volt.

Eddig összesen 3 nagylemeze jelent meg: a Joytime, a Joytime II, és a Joytime III, és többször lépett már fel hazánkban is. Legutóbb tavaly csapott felejthetetlen bulit a Baluaton Sound-on, idén pedig a Volt-ra érkezett volna, ám ez sajnos a járvány miatt elmarad. 

Na de nézzük, kit is rejt a maszk valójában: 
Boldog születésnapot Marshmello-nak!