Dua Lipa és Miley Cyrus egy dalban?!

A dalok, amik végül nem kerültek fel a Future Nostalgia-ra…

Dua Lipa új infókat csepegtetett arról, min is ügyködnek épp csapatával. Beszélt a dalával Normani-val is, mely hónapokkal ez előtt kiszivárgott, illetve a Miley Cyrus-szal való kollaborációjáról is.

Egyik dal sem került fel végül az énekesnő második, nagysikerű lemezére, a Future Nostalgia-ra, mely a ’80-as évek és a disco stílusjegyeit viseli, utóbbi pedig erősen reneszánszát éli mostanában, így nem volt kérdés, berobban-e az egésszel Lipa. Természetesen igen.

Hónapokkal ez előtt, még a Future Nostalgia szivárgás előtt került ki az internetre Dua és Normani közös dala, ami akkori állapotában az If It Ain’t Me címet viselte és mint később kiderült, teljes mértékben beleillett a lemez atmoszférájába – csakhogy, a dal végül nem kapott helyet a kiadványon. Az énekesnő tisztában van a szivárgással és azzal is, hogy rajongói majd’ meg vesznek a dalért, így ennyit mondott csak róla:

A dalom Normanival, nos… lehetséges, hogy hamarosan hallani fogjátok.

Miley és Dua

Természetesen a másik nagy kérdése a rajongóknak, hogy mi történt a dallal, melyen a brit énekesnő és Miley Cyrus munkálkodott közösen. Erről is elárult egy-két infót. Mégpedig azt, hogy amit elkészítettek, az hivatalos úton nem lát majd napvilágot, hiszen megegyeztek abban, hogy valami újat, valami mást szeretnének majd kiadni közösen, de a járvány miatt még nem volt idejük együtt stúdiózni.

Amit Miley-val készítettünk nem kerül kiadásra. Megbeszéltük, hogy újra összeülünk stúdiózni és készítünk egy új dalt. Sajnos még erre nem volt lehetőségünk, de remélem mindenképp megejtjük majd, ha vége a karanténnak.

– árulta el Dua.