Little Mix: Kellemetlen volt a Fifth Harmony-val egy kiadónál lenni

Elárultak a lányok pár titkot a bandáról.

Javában promózza a Little Mix legutóbbi kislemezét, a Break Up Song-ot, ennek a keretein belül pedig most a Buzzfeed oldallal játszottak egy ivós játékot: különböző kérdésekre kellett őszintén válaszolniuk, vagy pedig inniuk egy korty bort. Elég sok titokra fény derült a bandáról, így most összegyűjtöttük a legérdekesebb dolgokat, melyeket megtudhattunk a videóból.

A Break Up Song nem egy konkrét emberről szól

Egyik legnagyobb slágerük, a Shout Out to My Ex köztudottan Zayn-ről szól, akivel Perrie évekig volt együtt, ám a mostani dalukat nem egy konkrét embernek címezték, egyszerűen csak sok szakítós számot írtak akkoriban, mikor a Break Up Song is készült. 

Ezeket a dalokat utálják a legjobban előadni

Jesy egyből rávágta a Black Magic-et, elmondása szerint már akkor sem szerette  igazán a dalt, mikor megjelent. Perrie a Secret Love Song-ot emelete ki, mivel rettentő nehéz elénekelni, Leigh-Anne és Jade pedig a Salute-ban egyeztek meg a fárasztó koreográfiája miatt. 

Szerintük is nagyon alulértékeltek az USA-ban

Évek óta próbálnak a lányok betörni az USA slágerlistáira, egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel. Teljesen egyetértettek abban, hogy elképesztően alulértékeltek az Államokban, Jade szerint pedig még az ottani fanjaiktól sem kapnak túlzott támogatást. 

Már megvan az új lemez címe

A hatodik korongjuk tulajdonképpen elkészült, már csak néhány apróbb simítást kell végezni rajta. Természetesen már a címe is megvan, viszont nem árulták el, hogy mi az, sőt, még csak nem is céloztak rá, hiszen abból már az egészet ki lehetne találni. 

Nem terveznek szólókarriert

Szerencsére jelenleg egyikük sem tervez kiválni a bandából, és még csak megkereséseket sem kapnak ezzel kapcsolatban. Jesy szerint azért eljön majd az idő, mikor különálló előadóként is kipróbálják magukat, ám elmondása szerint akkor is vissza fognak térni a Little Mix-hez. 

Kellemetlen volt a Fifth Harmony-val egy kiadónál lenni

Volt egy idő, amikor riválisként tekintettek rájuk, de ez nem a tagok ellen irányult, hiszen mindig is szerették őket. Jade azért hozzátette, hogy bár más stílust képviseltek, kicsit kellemetlen volt számukra, hogy egy kiadónál voltak. 

Perrie az elején gyűlölte a koreográfiákat

Olyannyira, hogy az első pár évben mindig sírt a táncpróbákon, és azt is mondta a menedzserüknek, hogyha ennyit kell táncolniuk, ő inkább otthagyja a csapatot! Erre szerencsére azért nem került sor, mára pedig már sokkal magabiztosabb, ha új koreográfia betanulásáról van szó.

Ezek a kedvenc, és legkevésbé kedvenc dalaik

Perrie és Jesy kedvence a Shout Out to My Ex, utóbbi pedig – nem meglepő módon – a Black Magic-et kedveli a legkevésbé. Perrie nem akarta elárulni, melyiket utálja a legjobban, mert egy kollab, és nem akarta megbántani az illetőt. A szavaiból és utalásaiból azért elég könnyen kikövetkeztethető, hogy az Oops-ról van szó. Bocsi, Charlie Puth. Leigh-Anne kedvence egyértelműen a Touch, legkevésbé pedig a We Are Who We Are-t szereti. 

Íme a teljes videó

Nemrég jelent meg egyébként a hivatalos kisfilmjük a Break Up Song-hoz, a hatodik lemez pedig még idén érkezik.