Adele edzője megszólalt az énekesnő drasztikus fogyásáról

Szerinte ezt mind önerőből érte el. 

Az utóbbi napokban nagy port kavart Adele születésnapi posztja, ugyanis sokkolóan vékony a képeken, melyeket megoszott magáról. Cikkek tucatjai születtek arról, hogyan is kell hozzáállnunk az énekesnő fogyásához, hogy a véleményünk semmiképpen sem legyen sértő számára. Sajnos ezzel egyetemben bántó kommentek is érkeztek a díva felé, és voltak olyanok is, akik szerint ez csak egy marketing stratégia, hogy kelendőbb legyen a következő lemeze, na nem mintha szüksége lenne ilyen húzásokra. 

Most Adele volt személyi edzője, Pete Geracimo is megszólalt, és egy egészen hosszú Instagram-posztot szentelt a véleménye kifejtésére. Szerinte elszomorító a rengeteg negatív komment, melyekben megkérdőjelezik az énekesnő fogyásának hitelességét, hiszen ő mindig is a saját elképzelései után ment, és soha semmivel nem próbálta aláásni a tehetségét. 

Mikor elkezdtem Adele-al dolgozni, nem az lebegett a szemünk előtt, hogy szupervékony legyen. Sokkal inkább az egészsége, főleg a terhesség és a műtétek után

– írta az edző.
A 25 turnén már látványos volt Adele fogyása.

Elmondása szerint az énekesnő 25 című albumát támogató turné előtt egy fárasztó, 13 hónapig tartó hajtásra kellett felkészülniük, ekkor kezdett belejönni az edzésbe, és az étrendje is rengeteget javult.

Ennek eredményeként kezdett észrevehetően fogyni, és ezt az emberek hamar kiszúrták. 

Mióta Los Angeles-be költözött, számos nehéz, magánéleti változáson ment keresztül, Pete szerint pedig ennek hatására ébredt új öntudatra, és szerette volna a legjobbat kihozni magából. 

Sokkal kiegyensúlyozottabb étrendet alakított ki magának, és elkötelezetten edz. Nem is lehetnék büszkébb rá!

Geracimo elmondása szerint az átalakulásnak még csak köze sincs a lemezeladásokhoz, a hírveréshez, vagy ahhoz, hogy másoknak példát mutasson: pusztán saját maga és kisfia, Angelo miatt csinálja.

Nem azért fogyott le, hogy mások rosszul érezzék magukat emiatt a bőrükben. Ez egy személyes változás, aminek semmi köze hozzám, vagy másokhoz. Ez Adele-ról szól, és arról, hogy ő hogyan szeretné élni az életét. 

Az énekesnő egyébként pár hónapja, egy születésnapi bulin erősítette meg, hogy szeptemberben tervezi kiadni soron következő lemezét, így remélhetőleg nemsokára nem csak a testalkatával, hanem az új zenéjével lesz elfoglalva a világ. 

https://www.instagram.com/p/B_5QankjOYu/?igshid=11p4zjvwsy7kb