Minden, amit tudni lehet Ariana Grande pasijáról!

Vajon ki ez a titokzatos srác?

Ma jelent meg Ariana Grande és Justin Bieber kollabjának a videója, melyben az énekesnő párja is feltűnik pár másodpercre. Úgy néz ki, komoly a dolog köztük, hiszen még a bezártságot is együtt töltik. De vajon mit érdemes tudni a srácról?

Dalton Gomeznek hívják, 27 éves, és Kaliforniában született. Ingatlanügynökként dolgozik, és főként Los Angeles-i luxusvillákkal foglalkozik. A legutóbbi ház, amit eladott, több, mint 12 millió dollárért kelt el! 

Íme a srác!

A párt februárban kapták először lencsevégre együtt, mikor egy kaliforniai bárban randiztak, a mai videóig azonban titokban tartották a románcot. Valószínűleg a srác nem szereti a felhajtást, hiszen mióta az első pletykák felröppentek róla és Arianáról, priváttá tette az Instagram oldalát. Ezt megelőzően viszont, mikor még nyilvános volt a profil, olyan sztárokkal posztolt képeket, mint Miley Cyrus! 

Ariana és Dalton az új klipben.

A People magazinnak egy forrás elárulta, hogy Ariana nagyon boldog Daltonnal, de nem szeretne nagy hírverést a kapcsolatuk körül.

Nos, lehet hogy az első közös Insta-poszt még várat magára, de addig is itt a 10 másodperces kliprészlet, melyben ultracukik együtt!