Botrány! Kiakadtak Shawn Mendes rajongói

Percek alatt felrobbant a nemzetközi Twitter!

A tegnapi nap folyamán mi is beszámoltunk róla, miszerint Ariana Grande és Justin Bieber közös dallal jelentkeznek május 8-án, ami gyakorlatilag ez a péntek. De hogy került szóba Shawn Mendes?

A Billboard, majd más sajtóorgánumok hoztak le több PR cikket, amiben a megjelentést úgy emlegetik, mint

Összeáll a popherceg és a pophercegnő!

Ilyen cikket hozott le az egyik legnagyobb könnyűzenei portál, a Billboard is, melyen Shawn Mendes rajongói teljesen felháborodtak, szerintük és az internet nép szerint teljes mértékben jogosan. Ha ez nem lenne elég, hogy egy masszív rajongótábor feszült neki a két szupersztár megjelenésének, több ember kifogásolja ezt a titulust Bieber számára. Az egyik rajongó például értetlenkedve áll, hogy miért nem Michael Jackson-t illeti még még a a mai napig ez a cím.

popherceg….? az inkább Michael Jackson

– csiripelte @dragsmg Twitteren

A több ezer meme és hate-tweet után pedig egy 2019-es megjelenést is felhoztak példának okáért Shawn Mendes rajongói. Az Observer magazin egyik tavalyi számának címlapján volt látható a jóképű énekes, ahol szemérmetlenül megbélyegezték a pop hercege címmel. Amikor Mendes ezt megosztotta Instagram oldalán, Bieber egy kellemetlen üzenetet hagyott a poszt alatt, melyből süt a sárga irigység. Később Justin azért elmondta, hogy szó sincs féltékenységről. A mostani történések miatt viszont új virális lett az alábbi poszt és komment is:

Bieber ekkor a következőt kommentálta:

Hát azért még jó néhány rekordomat kell megdöntened kisapám…

– írta Bieber kommentje első felében

A legviccesebb dolog, hogy Ariana pophercegnő címéért egyik női előadó fanbázisa sem kapott agyérgörcsöt, a legtöbb kommentben Taylor és Selena rajongói kifejezik, hogy több pophercegnőnek is van helye a zeneiparban.