VISSZAT√ČR A THE WANTED???ūüėĪ

Nem t√©r√ľnk magunkhoz!

ElŇĎsz√∂r a McFly, majd a Jonas Brothers √©s a Lawson, most pedig a The Wanted is √ļjra √∂ssze√°ll? √ögy tŇĪnik, 2020 a visszat√©r√©sek kora. Ki tudja m√©g, h√°ny meglepet√©st tartogatnak sz√°munkra a fi√ļband√°k.

A brit-√≠r fi√ļcsapat, a The Wanted a 6 √©vnyi hi√°tus ut√°n p√°r perccel ezelŇĎtt v√°ltoztatta meg a hivatalos Facebook oldal bor√≠t√≥k√©p√©t √©s profilk√©p√©t, okot adva a tal√°lgat√°soknak. Mit tervez az √∂t sr√°c?

Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker √©s Nathan Sykes 2009-ben alap√≠tott√°k meg a band√°t, √©s az eg√©sz vil√°gon hamar berobbantak a k√∂ztudatba deb√ľt√°l√≥ kislemez√ľkkel, az “All Time Low”-val. Ezut√°n √∂sszesen h√°rom st√ļdi√≥albumuk jelent meg, melyrŇĎl t√∂bb daluk is a sl√°gerlist√°k elŇĎkelŇĎ helyein szerepelt, t√∂bbek k√∂z√∂tt a “Glad You Came”, a “Walks Like Rihanna” √©s a “Chasing The Sun”, amit m√©g a J√©gkorszak negyedik r√©sz√©ben, a “V√°ndorl√≥ kontinens”-ben is hallhattunk. A legelsŇĎ vil√°gk√∂r√ľli turn√©juk, a Word of Mouth Turn√© ut√°n, 2014-ben azonban hat√°rozatlan idejŇĪ hi√°tusra vonultak, hogy saj√°t sz√≥l√≥karrierj√ľket egyengethess√©k.

Amint a Twitteren trendelni kezdett a “The Wanted”, Jay a k√∂vetkezŇĎt √≠rta ki a k√∂z√∂ss√©gi oldal√°ra:

Sziasztok, tudom, hogy rengeteg k√©rd√©setek van a peszt√≥r√≥l. K√ľldjetek b√°rmennyit kommentben, √©s mindent megteszek, hogy seg√≠tsek mindannyi√≥toknak.

A banda 31 √©ves tagja, Max George egy√©bk√©nt a napokban posztolt az √ļj, kiszŇĎk√≠tett haj√°r√≥l egy k√©pet azzal a felirattal, hogy “A kij√°r√°si tilalmat hib√°ztatom √©s a t√©nyt, hogy Tom Parkert b√°lv√°nyozom”.

https://www.instagram.com/p/B_e1reygSUG/
Mit csin√°ltak a sr√°cok a sz√ľnet alatt?

Max George a hi√°tus kezdete ut√°n r√∂gt√∂n bejelentette, hogy Scooter Braun leszerzŇĎdtette ŇĎt. 2018 j√ļlius√°ban meg is jelent legelsŇĎ saj√°t kislemeze “Barcelona” c√≠mmel. A dalt m√°ra m√°r t√∂bb mint 4,5 milli√≥an streamelt√©k Spotify-on, az√≥ta pedig n√©gy tov√°bbi zenesz√°mmal √∂rvendeztette meg rajong√≥it.

Jay McGuiness t√°ncmŇĪsorban √©s sz√≠nh√°zi darabokban is szerepelt, bandat√°rs√°val, Siva Kaneswarannal pedig 2017-ben egy reality mŇĪsorban is egyes√≠tett√©k erej√ľket. Siv√°nak az√≥ta egyetlen dala jelent meg, a csod√°s “Breathe In” 2019 szeptember√©ben.

2015 j√ļlius√°ban jelent meg a banda egykori legn√©pszerŇĪbb tagj√°nak, Nathan Sykesnak deb√ľt√°l√≥ dala, a “Kiss Me Quick”, ami Amerik√°ban √©s az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban is hatalmas sikert aratott – 2015-ben Sykes √∂n√°ll√≥ turn√©ra is indult. K√©sŇĎbb a Little Mix Get Weird Turn√©j√°nak √©s Alessia Cara Know-It-All Turn√©j√°nak elŇĎfell√©pŇĎje lett. ElsŇĎ saj√°t st√ļdi√≥albuma, az “Unfinished Business” ezut√°n 2016 november√©ben jelent meg.

Tal√°n Tom Parkernek telt a legtartalmasabban az ut√≥bbi 6 √©v. 2015-ben az angol “Master Chef” c√≠mŇĪ mŇĪsorban szerepelt egy darabig, mielŇĎtt a saj√°t zen√©j√©n kezdett el dolgozni. 2015-ben megjelent elsŇĎ sz√≥l√≥projektje, az “Undiscovered”, 2017-ben pedig m√°r a Grease Musical brit turn√©j√°ra indult Danny Zuko szerep√©ben. 2018-ban feles√©g√ľl vette szerelm√©t, Kelsey Hardwicket, az√≥ta pedig sz√ľletett egy l√°nyuk is.

Megoszt√°s: