CHARLI XCX: Legbelül nagyon rossz embernek érzem magam

Kifakadt a brit énekesnő.

Charli XCX gőzerővel dolgozik május 15-én megjelenő karanténalbumán, melyet kevesebb, mint 2 hónap alatt készít el. Már hallhattunk 2 dalt, és megannyi dalrészletet a lemezről, tegnap azonban zene helyett egy szívszorító hangfelvételt osztott meg az énekesnő Twitter oldalán, melyet azóta törölt, viszont az egyik fanoldalán még elérhető. 

Rengeteg bűntudatot hordozok magamban, és nagyon sok minden miatt okolom magam. Folyamatosan. Tudom, hogy jó ember vagyok, kedves és jó dolgokat teszek másokért. De mélyen, legbelül, nagyon rossz embernek érzem magam

– mesélte sírva az énekesnő.

Charli nemrég egy másik videót is megoszott, amin éppen dalt írt. Az egyik sorában arra utalt, hogy a terapeutája szerint nagyon utálja önmagát, majd hozzátette: tényleg ezt mondta neki a terapeuta.

Az énekesnő nem először osztja meg követőivel mélypontjait. Mielőtt kiadta előző korongját, akkor is posztolt egy sírós videót az Instagram oldalára, később azt mondta, kicsit megtört a lemez megjelenéséből fakadó nyomás alatt. Ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy ő is ember, akinek vannak rossz napjai, és ezt fontosnak tartja közvetíteni a fanok felé, hiszen így lehet csak valós kapcsolatot fenntartani velük.