HOPP√Ā! ūüėĪNiall Horan besz√≥lt Donald Trumpnak

Az amerikai eln√∂kkel keveredett t√ľzes Twitter-csat√°ba.

Ahogy a vil√°gon mindenki, √ļgy a One Direction egykori √©nekes-dalszerzŇĎje, Niall Horan is londoni otthon√°ban tart√≥zkodik most a koronav√≠rus j√°rv√°ny miatt. Leg√ļjabb album√°val, a “Heartbreak Weather”-rel √°prilisban indult volna vil√°gk√∂r√ľli turn√©ra, √°m mint sok m√°s zenei esem√©nyt, a vil√°g nagy r√©sz√©n bevezetett korl√°toz√°sok miatt a Nice To Meet Ya Turn√©t is le kellett mondania.

Most √ļgy tŇĪnik, nagyon nem tetszett neki, amit az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂ke, Donald Trump √°prilis 25-√©n ki√≠rt a Twitter oldal√°ra. Trump, utalva arra, hogy a gazdas√°got rendk√≠v√ľl s√ļlyosan √©rintik a koronav√≠rus miatti korl√°toz√≥ int√©zked√©sek, ezeknek az elt√∂rl√©s√©t √∂szt√∂n√∂zte tweetj√©ben – erre reag√°lt k√©sŇĎbb a 26 √©ves √©nekes.

Ne felejtsétek el: a gyógymód nem lehet rosszabb, mint maga a probléma. Legyetek óvatosak, legyetek biztonságban, használjátok a józan eszeteket!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1254172638307586049

B√°rcsak √Ėn is haszn√°ln√° a j√≥zan esz√©t, mielŇĎtt kinyitja a sz√°j√°t.

Niall kommentjére több mint tízezer válasz érkezett a közösségi oldalon, többen mémeket is gyártottak a vitáról, és viccesen azt is megjegyezték, hogy a One Direction sztárjának indulnia kellene az elnökségi választásokon.

Ti mit sz√≥ltok ehhez?ūüėĪ

Megoszt√°s: