HOPPÁ! ?Niall Horan beszólt Donald Trumpnak

Az amerikai elnökkel keveredett tüzes Twitter-csatába.

Ahogy a világon mindenki, úgy a One Direction egykori énekes-dalszerzője, Niall Horan is londoni otthonában tartózkodik most a koronavírus járvány miatt. Legújabb albumával, a „Heartbreak Weather”-rel áprilisban indult volna világkörüli turnéra, ám mint sok más zenei eseményt, a világ nagy részén bevezetett korlátozások miatt a Nice To Meet Ya Turnét is le kellett mondania.

Most úgy tűnik, nagyon nem tetszett neki, amit az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump április 25-én kiírt a Twitter oldalára. Trump, utalva arra, hogy a gazdaságot rendkívül súlyosan érintik a koronavírus miatti korlátozó intézkedések, ezeknek az eltörlését ösztönözte tweetjében – erre reagált később a 26 éves énekes.

Ne felejtsétek el: a gyógymód nem lehet rosszabb, mint maga a probléma. Legyetek óvatosak, legyetek biztonságban, használjátok a józan eszeteket!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1254172638307586049

Bárcsak Ön is használná a józan eszét, mielőtt kinyitja a száját.

Niall kommentjére több mint tízezer válasz érkezett a közösségi oldalon, többen mémeket is gyártottak a vitáról, és viccesen azt is megjegyezték, hogy a One Direction sztárjának indulnia kellene az elnökségi választásokon.

Ti mit szóltok ehhez??