Úristen! ARIANA GRANDE az AMERICAN HORROR STORY-ban?!

Megőrültek a rajongók Ryan Murphy új Instagram posztja miatt.

Olyan pletykák kaptak szárnyra az elmúlt órákban, miszerint Ariana Grande újra összeáll az American Horror Story atyjával, Ryan Murphy-vel, akivel amúgy a Scream Queens c. sorozaton is dolgoztak már együtt, amiben olyan színészek kaptak még helyet, mint például Nick Jonas vagy Emma Roberts.

Április 23-án töltött fel Ryan Murphy Instagram oldalára egyetlen képet, melyen egy fekete gumi kezeslábasban lévő alakot láthatunk lefotózva, annyi leírással, hogy „hamarosan„.

https://www.instagram.com/p/B_dQNfkJ3YH/

Az aranytorkú énekesnő rajongói azért indultak be ennyire a poszt láttán, hiszen Murphy eddig kizárólag férjét követte a közösségi média ezen felületén, viszont most egy hírességet is bekövetett, mégpedig Ariana Grande-t. A rajongók szerint ez két dolgot jelenthet, mégpedig az egyik az, hogy

vagy egy közös projekten dolgoznak – viszont az internet népe váltig állítja az előbbit. Erre viszont még esélyt is látunk, hiszen Ryan már Lady Gaga-t is bemutatta a sorozatban, mégpedig az ötödik évad főszereplője volt a popkirálynő. Lehet, hogy a tizedik évadban a pophercegnő kerül a főszerepbe?

Jól áll Ariana-nak a sötét

Az egyetlen bökkenő, az, hogy Murphy jelenleg több projekten is dolgozik, mint például a Consent-en, a Halston-on vagy az A Secret Love c. Netflix dokumentumfilmen. Ti szívesen látnátok Ariana-t újra színészkedni?