Warner Records

DUA LIPA NEM LÉP FEL A SZIGETEN IDÉN?

A 2020-as etap egyik húzóneve úgy tűnik biztosan nem lép fel a fesztiválon.

Dua Lipa lenne a 2020-as Sziget Fesztivál legnagyobb durranása, ám az énekesnő sajtós weboldala szerint nem fog fellépni a fesztiválon.

Pár héttel ez előtt jelent meg Dua Lipa Future Nostalgia c. lemeze, mellyel pophercegnői babérokra tört és olyan slágereket szállított, mint a Don’t Start Now, mely a mai napig vezeti a listákat – és nem csak TikTok-on -, a Break My Heart vagy a Physical. Ezzel az egész futurisztikus, egyben nosztalgikus turnéval lépett volna színpadra a brit szupersztár az idei Sziget Fesztiválon.

Nincs hivatalos tájékoztatás

A Sziget még nem lépett hivatalosan a közönsége felé, egy szót sem ejtett arról, mi is lesz az augusztusi fesztivállal. A minap Dua Lipa sajtós oldalát böngészve pedig a következőre lettünk figyelmesek a turnédátumok fül alatt.

forrás: Warner Records Press / Dua Lipa

Azaz, a 2020-as Sziget az Ő állás pontjuk szerint le lett fújva. A kiírás szerint fesztivál maga sem lesz megtartva, nemhogy Lipa színpadra lépne. Természetesen ezen azért nem lepődnénk meg, ha ez bekövetkezne, pont a napokban cikkeztünk arról, hogy a Sziget még nem döntött Gerendai Károly szerint, azaz ezekben a percekben is úgy szerveznek, mintha minden az eredeti tervek szerint haladna.

A Sziget Fesztivál ezeket a híreket még nem erősítette meg, felkerestük őket az üggyel kapcsolatban, amint válaszolnak frissítjük a cikket a közleményükkel!