ZAYN MALIK kényszerből jelentkezett az X-Faktorba!

Liam Payne újabb titkot árult el a bandáról.

Ahogy egyre közeledik a One Direction 10. évfordulója, úgy egyre több hír lát róluk napvilágot nap, mint nap. Most az egykori bandatag, Liam Payne nyilatkozott a Daily Mail-nek, és elárulta, hogy az akkor 17 éves Zayn nem magától ment el anno a brit X-Faktor válogatójára. 

Emlékeszem, Zayn mesélte nekünk, hogy igazából nem akart jelentkezni, de az édesanyja rávette. Ez meglátszott a bandához való hozzáállásán is.

Zayn és édesanyja, Tricia.

Liam szerint az énekes egyáltalán nem élvezi a figyelmet, ami a hírnévvel jár, csak egyike volt azoknak a fiataloknak, akik azért mennek a tehetségkutatóba, hogy lenyűgözzék ismerőseiket. A többiekkel már karrierjük csúcsán is érezték: Zayn nem volt boldog a One Direction-ben. 

Mindig is tudtuk, hogy voltak pillanatok, amiket Zayn is élvezett, és voltak olyanok, amiket egyáltalán nem.

Főleg az élő fellépésekre gondolt Liam, melyek hatalmas szorongást okoznak Zayn-nek. Szeret zenélni, és dalokat írni, de a koncerteket mindig is utálta, ezért szólókarrierje során már teljesen el is hagyta őket. 

Zayn-nek mindig is hatalmas szorongást okoztak a fellépések.

Bár még kérdéses, milyen formában, a srácok készülnek megünnepelni a megalakulásuk évfordulóját; a pletykák szerint egy új, visszatérő dal, de egy egész estés tévéműsor is a tervek között szerepel. Az azonban szinte biztos, hogy Zayn, aki 2015-ben lépett ki a bandából, nem fog csatlakozni hozzájuk. 

A hír hallatán a magyar fanok két hashtaggel rukkoltak elő: #HungariansWantYouAllBack és #ZaynHungariansWantYouBack, ezzel próbálják kedvencük tudtára adni, hogy őt is szeretnék viszontlátni a One Direction visszatérésében.