Milliókkal és plakátokkal támogat LADY GAGA

Újra megmutatta az énekesnő, hogy ott segít, ahol tud.

Lady Gaga a napokban adta volna ki Chromatica című albumát, ám a járványhelyzetre való tekintettel bizonytalan ideig eltolták a megjelenést. Természetesen már jó előre meg volt tervezve a korongot népszerűsítő kampány, melynek keretein belül óriásplakátokon is hirdették volna Gaga újdonságát. A kibérelt reklámfelületeken Los Angeles-ben most a lemez helyett egy pozitív üzenet olvasható az énekesnőtől és csapatától, melyben ez áll:

Számítasz. Ez a plakát Lady Gaga hatodik stúdióalbuma népszerűsítészére lett kivételve, de most inkább az az üzenete felétek, ami mindig is volt: kedvesség mindenek felett. Hacsak nem dolgozni mész, úgy maradj otthon, együtt túl fogunk jutni ezen.

Az énekesnő már bebizonyította nem csak a szavak, hanem a tettek embere is. Különböző cégektől és vállalatoktól összesen több, mint 35 millió dollárt gyűjtött a koronavírus-járvány orvoslására, a WHO-val karöltve pedig egy egész estés tévéműsort is összerakott rengeteg sztárfellépővel az egészségügyi dolgozók tiszteletére. A 6 órás online koncertet, és az azt követő 2 órás főműsort ma este 8-tól követhetitek élőben.

A pre-show fellépőinek listája.