YouTube

Felkerült a LEGNAGYOBB FELNŐTTFILM PORTÁLRA G-EAZY! + VIDEÓ A CIKKBEN

Felkerült egy videó az énekesről a felnőtt tartalom megosztó oldalra!

Meztelen, félmeztelen emberek, közös kollaboráció felnőttfilmesekkel és egyből megy fel a videó G-Eazy-ről a felnőtt tartalommal teli oldalra.

Extra tartalmakért kövess Instagramon! @musicdailyhu

Na, de ne rohanjunk ennyire előre, hiszen még február első napjaiban jelent meg az amerikai rapper legújabb track-je, a Still Be Friends, melyben Tyga és Tory Lanez is közreműködik – na meg a videóban sok sok félmeztelen néni.

Két verzió készült a sármos rapper legújabb videójából, egy szofisztikált cicik és mindenegyéb mentes – ez került fel a rapper hétköznapi YouTube csatornájára, illetve egy elég erősen korhatáros – olyannyira, hogy egy felnőttfilmes oldalon került publikálásra. Nem csoda, hiszen egy korhatáros filmeket gyártó oldal támogatásával jött létre a videó, akik még színészeket is szolgáltattak a kisfilmbe, ahol természetesen boldog-boldogtalan vetkőzik. A videóban talán ismerős arcok is feltűnhetnek egyeseknek, hiszen olyan hírességek kerültek bele az iparból a videóba, mint Mia Malkova, Ariana Marie, Avery Cristy, Amia Miley, Sarai Minx, Vicki Chase és még sokan mások.

Youtube-ra egy cenzúrázott verzió került fel, viszont nem listázottként meg lehet találni ott is a nyers verziót, melyet a videó feletti linken értek el.

CENZÚRA NÉLKÜLI VIDEÓ

Megosztás: