Warner Records

DUA LIPA: PÉNTEKEN JÖN A LEMEZEM, BÉCSI KONCERT ELTOLVA

3 órától majdnem egy órán keresztül live-olt az énekesnő.

Dua Lipa talán a koronavírus egyik legnagyobb szenvedő alanya, ugyanis nem elég, hogy a lezárások és karanténok miatt egyáltalán nem tudja promótálni korongját, az tegnap ki is szivárgott – sőt turnéja is veszélyben van.

Mi a sorsa a kiszivárgott Future Nostalgia-nak?

Mint ahogy az énekesnő is tudatában van a dolgoknak, tisztában van azzal, hogy második lemeze, melyen 2-3 évet dolgozott egyhuzamban kiszivárgott, kettő héttel a hivatalos megjelenés előtt. Nos, Dua és csapata azt látta a legkézenfekvőbb megoldásnak, ha előrehozzák az album megjelenésének dátumát is, így elárulta a live-olás közepette, hogy a Future Nostalgia hivatalosan

érkezik, azaz 27-én, az eredeti április 3. helyett.

Dua Lipa Szigetes fellépése egyelőre nincs veszélyben
A turnét nem tartják meg májusban.

Az is elárulta Dua Lipa, hogy a Future Nostalgia Tour eredetileg április végén indult volna, de a koronavírusnak köszönhetően muszáj lesznek kitalálna valami alternatívát. Azt is elárulta, hogy minden le van szervezve, a turné nem marad el, csak

, ami azt jelenti, hogy Dua Lipa nem lép fel május 19-én Bécsben sem. Holnap várhatóak az új dátumok a turnéhoz. Remélhetőleg nem tolják el egy teljes évet, mint az olasz, volt Eurovíziós Dalfesztivál versenyzőnek Mahmood-nak a turnéját, aki 2020 tavasza helyett 2021 tavaszán indul koncertsorozatra.

Mikor érkezik végül az új kislemez?

Mint ahogy említettük, a lemezt egy teljes héttel előrehozták, amikor amúgy Dua új kislemeze a Break My Heart jelent volna meg hivatalosan. Nos itt is változtak a tervek, az új dal és hozzá a videó szerdán érkezik majd. A szupersztár azt is elcsacsogta, hogy ugyanaz a rendező rendezte a Break My Heart videóját, mint aki a New Rules-ét is anno.

https://www.instagram.com/p/B99pv5yFVV5/?utm_source=ig_web_copy_link

Holnap 11 órakor Dua bejelenti turnéjának eltolását, valamint azt is, hogy mikorra lettek a dátumok átrakva.